| Ellena_Monyka_1995 a întrebat:

Am si eu 2 papagali de cateva luni,unul l-am gasit si pe celalalt l-am cumparat,cel gasit la inceput avea ciocul galben-maroniu iar de ceva timp culoarea o are albastra,tocmai de aia i-am cumparat baiat,la farmacie le-am spus si nu stiu ce sa imi spuna ce este,dar ei se inteleg foarte bine stau numai amandoi si se pupa toata ziua,pana la urma ce sa cred ca am doi baieti? Si am gasit pe fundul coliviei ceva precum coaja de ou sparta in multe bucatele,m-am uitat in mancarea lor si este doar mei cu fructe nimic de genul, si este prima oara cand vad asta, este posibil sa fi depus oua daca este fetita si sa le fi spart?

3 răspunsuri:
| Andreeasmile1607 a răspuns:

Pai,nu cred că au făcut oua pentru ca ei fac numai în căsuță.Și băieții au ciocul albastru iar fetele maro, când sunt pui au ciocul maroniu spre bej, iar când ajung la maturitate culoarea li se schimba (albastru sau maro). Este posibil sa ai doi băieți.Depinde ce culoare au amândoi papagalii?

| Ellena_Monyka_1995 explică (pentru Andreeasmile1607):

Baiatul are ciocul mov intens, este un albastrui cu vede intens si galben, iar celalalt papagal este albastru cu alb, ca cel dupa cutie, dar la inceput avea ciocul galben si acum il are un albastru deschid si nu stiu ce e fata sau baiat...

| Andreeasmile1607 a răspuns:

După mine, cred ca amândoi sunt băieți. Am și eu papagali, și au ciocul albastru, cred ca albastrul se face mai intens în funcție de creșterea în vârstă.Iar cojile pe care le-ai găsit, probabil sunt resturi de la mâncare ( sincer nu prea știu ce sa zic despre asta) mi s-a intamplat și mie.E ok ca se înțeleg bine, alți papagali ai mei se băteau destul de des.