| Ioan_Ieremie_1999 a întrebat:

Am si eu problema..Am un labrador si de 2 zile tot vomita in continuu si nu mananca nimic..Am fost la farmacie si am luat pastile si ceva vitamine dar a vomitat si acestea ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| DulcikScumpik11 a răspuns:

Buna. Si eu am un caine labrador. La 2-3 luni trebuie facut un vaccin anti ceva. Eu nu stiam, dar acum am aflat. EL tot asa mi-a facut figuri la 2 luni, l-am dus la doctorul veterinar si i-a facut 2 vaccinuri. Dupa, manca, beea lapte, apa. se simtea bine. Fa-i vaccinul!

Fundaa?

5 răspunsuri:
| Bei3y a răspuns:

Du-te cu cainele la medicul veterinar!

| BlueViP a răspuns:

Du cainele la veterinar. Daca ii dai pastile dupa ureche nu o sa-l ajuti prea mult

| RedNose a răspuns:

Daca e mic, pana in 4-5 luni poate avea parvoviroza. Aceasta boala se ia daca nu a fost tinut in carantina(doar in casa, fara sa ia contact cu cainii si mediul de afara) pe perioada vaccinarii(cam pana la 3 luni+ 7-10 zile dupa ultimul vaccin). Aceasta este o boala fatala,detectata tarziu cainele nu are nici o sansa.
Merig urgent la veterinar si cere-i sa-i faca testul de parvoviroza, multi spun ca e doar o indigestie, iar cand cainele este in ultima faza zic ca a fost de fapt vorba de aceasta boala. Tratamentul este costisitor, lung si boala o duce greu catelul, dar nimeni nu asculta sfaturile de as tine cainele in casa pana termina schema de vaccinare.

| RedNose a răspuns (pentru DulcikScumpik11):

Daca puiul e bolnav: de aceasta boala, racit, etc. animalul nu se vaccineaza. Cainelui i se fac mai multe vaccinuri incepand cu varsta de 6 saptamani, pana la 12 saptamani, nu doar unul, sunt vreo 5.
Probabil, catelul tau a avut vreo indigestie ceva si nu i-a facut vaccin ci niste injectii, iar cand s-a facut bine te-o fi chemat la vaccin.

ps. nu-i mai da lapte, laptele ii strica la burta, mai ales cat e mic si fac viermisori de la el.

| Mayastoasa a răspuns:

Pai ii trebuie facut vaccinul la 2 luni!