Bichonii sunt catelusi foarte sensibili, spun asta deoarece am si eu o catelusa.
Parerea unui veterinar e mult mai indicata decat a noastra. A mea cand a patit ceva asemanator (doar o durea burtica si ii "bolborosea"), am banuit ca este de la ceva ce a mancat si nu i-a priit. Oricum, am lasat-o apoi sa manance doar granule o perioada. Nu am avut nevoie de veterinar caci si-a revenit singura pana a doua zi.
Incearca si la un alt veterinar, daca nu i s-a imbunatatit starea dupa tratamentul indicat de primul. Insanatosire grabnica!
Poate are gaze si nu le poate elimina. Cam asa facea si catelul meu cand avea probleme. I-a trecut de la sine. Sper sa se faca bine:X
Te rog da-mi mai multe detalii pentru ca am mai sunat la o clinica din Bucuresti si mi-au spus acelasi lucru.Se purta exact la fel? Si cat timp se purta asa?
Pai catelul meu nu vroia sa manance nimic, nu vroia sa se joace, nu raspundea la jucarie, se baga in dulap, plangea. Si l-am dus la medic si la radiografie s-a vazut ca are gaze in stomac. Nu mai stiu exact daca i-am dat carbune medicinal sau doar am vrut sa ii dam, nu as vrea sa te informez gresit. A durat cateva zile dupa care si-a revenit. Nu a mai avut de mult astfel de episoade si sper sa nici nu mai aiba. In orice caz un medic ar trebui sa stie ce medicament sa ii dea. Sper sa se faca bina!