| Vanessa05 a întrebat:

Am un caine de 3 luni (ciobanesc german) care isi face mereu treburile in casa. Nu stiu ce sa ma mai fac cu el. Nu scheauna si nu latra cand vrea sa-si faca nevoile ca sa o duc afara. Am incercat sa ii dau recompense cand face afara, sa o pun cu botul in treburi...dar aparent tot face in casa si face cand nu imi dau seama, deci nu pot sa o opresc exact atunci.

Răspuns Câştigător
| NuCitescNotificari a răspuns:

Il poti dresa in felul urmator: dupa ce a facut boacana, poti duce cainele la locul faptei ca sa miroasa locul. Am avut un caine care fusese dresat in felul acesta happy

5 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

Aolo dacă acea 3 ani era problema da' tu, a vârstă asta vrei sa dea laba, sa facă și acrobații după 2 zile rolling on the floor

| Vanessa05 explică (pentru Catrice):

Nu am asteptari foarte mari? Pur si simplu e foarte dificil si caut o varianta prin care as putea opri cumva obiceiul asta

| TheGentleman a răspuns:

Nu îl mai lăsa în casă. Fiind câine de talie mare, ciobănesc, mediul lui ideal e într-o curte mare, în care să-și consume energia

| JicaContra a răspuns:

Apuci bine de google si il pocnesti de nu se vede:
https://www.google.com/......ps?/search
... DOOH!

| Catrice a răspuns (pentru Vanessa05):

Cum zic și alții, ori îl ții la curte ca e și cald afara, ori ii repeți zilnic și speri ca peste alte 3 luni sa priceapă.