Eu cred ca se simte singur.iai un alt partener de joaca[un catelus sau o catelusa]. pentru ca esti la scoala, parintii se ocupa cu munca iar lui nu ii mai acorda nimeni atentie...este ca un bebelus care a fost abandonat de mama. daca nu doresti sa ii iei un animal de companie frt bine...dar incearca sai acormi mai multa atentie sfatul meu. fundita
Poate este pur si simplu plictisit.vezi si u cum este vremea asta de inceput de primavara ...suntem molesiti si nu avem chef de nimic.Sau poate nu se simte bine.o fi avand ceva la burta sau o fi bolnav. daca nu ii trece mergi cu el la medic. daca este plictisit diversifica jocurile, scoate-l la o mica plimbare vezi daca isi revine
Probabil este bolnav sau a fost dezamagit de reactia ta sau a celor din jur la "jocul" lui. E pui, se mai supara si el.
Te jucai cu el? Poate din cauza asta.Nu te-ai jucat cu el si el s-a invatat asa.Dar daca nu e asta recomand sa te duci la veterinar
Poate este bolnav du-l la veterinar sau poate s-a cumintit deoarece s-a speriat de ceva dar mai bine du-l la veterinar.