O zi nu e mult, daca nu mananca o sapatmana atunci e grav. mai asteapta o zi sau doua poate isi revine.
Asteapta,daca astepti de mai mult de o saptamana si nu a mancat nimic, e slabit, trebuie imediat sa te duci cu el la un medic veterinar.Iti va spune el mai precis ce are
Si catelusa mea era la fel(vioaie si nu mânca)pana ce m-am dus la veterinar cu ea si am aflat ca are gatul inflamat.A facut un tratament de 3 zile in care a mancat numai mancare moale(pilaf, ciorba.)Ar fi bine sa te duci la veterinar sa vezi ce are.
De obicei cainii fac limbrici si atunci nu mananca, ori sunt agitati. Exista pastile pentru.caini si pisici, care se administreaza in functie de greutate.Incearca cu ele, oricum e recomandat sa i le administrezi periodic, dupa indicatiile din prospect.Veterinarii au onorarii cam mari si uneori ne prescriu medicamente inutile.Bafta!
Eu zic sa te duci la veterinar! pentru ca poate fi ceva grav sau doar ceva naiv dar se poate agrava si mai bine nu risca!
Nustiu daca e o gluma dar de vreo saptamana fuge la o catelusa din vecini...care nu mai e in "calduri".aia o fi problema? Ca tot vrea sa-l las afara sa se duca acolo