| ALIN411 a întrebat:

Am un catel si are 6 ani este pechinez si de vreo saptamana cand vine tata cu el de afara nu ne lasa sa il mangaiem sau sa il atingem ca ne maraie.Are toate analizele facute la sange si sunt afirmative nu a fost batut niciodata, nu este castrat si este foarte stresant pentru noi.VA ROG VREAU RASPUNSURI SERIOASE!

5 răspunsuri:
| saftaiiustin a răspuns:

Daca nu ai stat ceva timp cu cainele el te va considera o persoana negativa ce vrea sa ii faca rau si de aia te maraie sau cainele are o problema si asa e firea lui...

| ALIN411 explică (pentru saftaiiustin):

In fiecare zi ma joc cu el iesim afara alergam ne jucam si nu are nimic dar de vreo saptamana ne maraie si nu ne lasa sa il atingem uneori dar nu mereu si nu stiu de la ce!

| Talmacel_Alexia_1999 a răspuns:

Pentru ca tatăl tau a petrecut mai mult timp cu el.
Daca vrei sa se apropie de voi si sa va jucati cat de cat trebuie sa faci:
Sa stati mai mult cu el in cat sa stea fiecare din familie cate Putin timp cu el la plimbare
Sa încercări sa il atingeti si sa va jucati
Sa il grăbească fiecare din familie nu doar o persoana

Cred ca doar o persoana a facut aproape tot pentru el si de asta este mai apropiat de tatăl tau.
Va crede dușmani.
Daca nu pur si simplu nu va place, asta e.
Poate ar trebui sa întrebi un veterinar de starea lui.El iti va explica mai bine

| saftaiiustin a răspuns (pentru ALIN411):

Sa stii ca nu toti cainii sunt blanzi...

| ALIN411 explică (pentru Talmacel_Alexia_1999):

Toti petrecem cu el cel putin o ora ba chiar l-am luat cu noi la munte toti ne jucam cu el pe toti ne iubeste dar va multumesc ca ati comentat dar am mers azi cu el la un veterinar si au spus ca s-ar putea sa fie in calduri adica nu el ci catelele de pe langa bloc si el sa reactioneze si probabil din asta