Ai putea sa ii cumperi pisoiului un ansamblu de genul acesta http://www.petmagic.ro/det_1686_ansamblu-teddy-7.htm, o sa isi ascuta ghearele acolo, o sa se joace si in plus cand il va agasa catelul, se va urca sus si se va simti in siguranta :-)
Asa se bat si ai mei dar pisoiul meu nu se lasa mai prejos cum il musca ii da cate-o ghiara peste fata, dar nici asa nu-i bine ca-l poate orbi pe cutzu!
Si animalele astea parca au luat-o razna, sincer inainte nu erau asa...
Esti pe TPU, nu se poate sa nu primesti raspunsuri stupide.Nu ai ce sa ii cumperi, decat o armura din fibra de carbon sau ceva ^^.Mai bine dresezi cainele sa nu-l mai muste, ca nu-i asa de greu. Uita-te la Caesar si cainii ( The Dog Whisperer ) pe National Geographic, asta te va invata multe despre cum sa "iti educi" cainele.
1.Tine catelusul departe de pisica.
2.Da pisoiul cu o crema speciala pentru. rani.
3.Asteapta ca pisica sa creasca mai mare si abia atunci las-o in compania cainelui!
Uite eu am catel si pisici vreo 3 si se impaca destul de bine pentru ca de bibelusi stateau impreuna. In cazul tau ia pisica in doua maini (n-o pune in brate) doar asa da-o cu piciodarele si mainele peste caine,el o s-o muste, si tu tot asa tine-o si asa vei vedea daca reactioneaza. Daca da in fiecare zi fa exercitiul asta ceva timp, si vei vedea daca va avea rezultate pentru ca depinde si cum e pisica