Chiar despre asta vorbeam mai sus iepuroai a ajuns deja la maturitate este mai mare decat iepuroiul de acea il bate cand va implini si iepuroiul varrsta de 9 luni va fi matur si nu se va mai lasa la ele.
Dar ai grija am avut si eu cazuri cand iepuroi sunt blegi adica nu se imperecheaza dar mai rar asta consta in faptul ca iepuroiul este micut nu sa putu dezvolta bine din anumite cauze.
Nu conteaza ca nu este de rasa cu atat mai bine daca este comun deoarece nu sunt asa sensibil.
Bafta cu ei daca mai ai nelamurir sa imi mai scrii si scuze de raspunsul intarziat.
Am si eu iepuri dar un iepurui nu se baga la iepurite numai dupa ce a implinit varsta de 9 luni.
Cu placere.
Nu e rasa mare e iepure comun in plus se fereste de ele ii e frica i-am bagat o iepuroaica si la cam muscat si batut i.i poti da un sfat ofer funda
Nu e nimic stai linistit mersi mult mi-ai fost de mare folos de accea atunci nu monta si il batea iepuroaica e mai mare de doua ori cat el n-am sa ii mai bag iepuroaica pana in primavara multumesc mult pentru raspunsul tau salut o noapte placuta