Labradorii sunt caini iubitori de distractie obisnuieste-te cu muscatul labradorul meu deja si a mancat cotetul di lemn
Pai am si eu 2 catele de Seter Englez si fac exact la fel. Aceasta perioada este de tinerete ori este Perioada imperecheri dar nu cred ca este cazul. Acesti caini cresc de la 45cm-57cm talia de la pamant la abdomen. Acesti caini sunt buni de companie si nu sunt periculosi. Face asa pentru ca este alintata si pentru ca o iubesti prin aceste jesturi arata dragostea fata de tine si de tot ce iai daruit in viata.
Pai...orice caine este jucaus nu numai labradorii ei au multa energie si trebuie consumata jucandu-te si tu cu ei si eu am un caine pechinez care are vreo 5 luni si la fel face eu ii consum energia jucandu-ma cu el.Asa se si apropie cat mai mult de tine si are mai multa incredere.
Este foarte alintata de mica, intotdeauna i-am dat ce a fost mai bun si mancare si jucarii si timp.cei drept o duc la plimbare doar de 2 ori pe zi dimineata si seara, si mai mult de o jumatate de ora nu stau...deci nu are cum sa-si consume toata energia