| lenesulandy a întrebat:

Am un perus(Paco) si nu zboara si mananca tot timpul si nu spune sau chicoteste de cat cand ma joc cu el ce sa fac?
CEL MAI BUN RASPUNS: fUNDAbig grin

Răspuns Câştigător
| AtateaConditii a răspuns:

Poi care e problema? E foarte normal, doar nu o sa ciripeasca de unul singur si de mancat e bine ca mananca. De zburat nu zboara pentru ca nu stie, a fost tinut in captivitate de cand a iesit din ou si tinut in colivie. Poate zbura cateva secunde dar cade repede la pamant pentru ca oboseste rapid.

5 răspunsuri:
| jeek0 a răspuns:

Cumpara-i o pereche si scoate-l in balcon. aude alte pasari si incepe si el. in casa daca il scoti la inceput tu din colivie va incepe in timp sa zboare. la inceput o sa il prinzi mai greu dar apoi se invata si vine singur in colivie. e doar trist, are nevoie de activitate. daca e mascul poti sa pui in spatele coliviei o oglinda. va incepe imediat sa ciripeasca.

| stefanio1990 a răspuns:

Perusii nu traiesc singuri. Trebuie sa-i cumperi o pereche. Daca nu iti este de ajutor raspunsul meu ar trebui sa-l duci la veterinar.

| b342 a răspuns:

Daca nu poate zbura inseamna ca de unde l-ai luat i-au taiat penele de sub aripi, am avut si eu un papagal asa, tot ce poti face e sa astepti cateva luni si va putea zbura din nou! Sper ca te-am ajutat!

| AnonimKidd a răspuns:

Norocosule! Al meu zboara in toata camera, si nu stiu cum sa-l domesticesc. Adica sa stea si el pe birou etc. Pereche nu-i lua ca dupa aia nu va mai fi prietenos cu tine. Perusul tau se comporta normal.

| lenesulandy explică (pentru AtateaConditii):

Acum am inceput sa il pun pe afara si cand stau putin si nu fac zgomot el incepe sa cante