| alinutz_2893 a întrebat:

Am un pui de gaina care nu merge sta in loc a mancat a baut apa si i-am dat un sfert de algocalmin un sfert de paracetamol un sfert de aspirina si i-am mai bagat picioarele in spirt si i-am mai dat 2 boabe de piper am mers la veterinar si a zis ca nu stie cei cu el. ce sa ii mai dau ca ma tem sa nu moara? oare va muri? FUNDA pentru cel mai bun raspuns si cel care zice daca va muri.si VOT la cei care raspund

Răspuns Câştigător
| andreutzaRBD a răspuns:

Nu cred ca va muri atata timp cat ai grija de el dar s-ar putea sa si anchilozat. Daca ali tinut intr-o cutie se poate dar uni pui se imi nasc si asa.D aca ai griza de el s aiba apa langa el si mancare va supravietuii dar daca i faci incet masaj la piciore in fiecare zii... nu se stie timpul va zice asta dar inearca sa-l sasi jos si sa-l pui langa ceilalti pui putin mai departe si daca vezi ca puiul incearca sa se ridice sau macar sa sa tarasca inceamna ca mai ai o sansa dar daca puiu-l incepe sa planga si nu vrea sa se miste macr sa se tarasca inceamna ca are picioarele rupe succes sper sa se faca bine

10 răspunsuri:
| Ruxuletz a răspuns:

Si bunica mea avea un pui d-asta si i-a facut la fel mai putin faza cu piperul.nu stiu ce s-a intamplat cu el dar cred ca a murit big grin

| ElShaarawy a răspuns:

Sa nu aiba picioarele rupte. vezi cum ii sunt picioarele.winking

| Holocaust a răspuns:

A luat o supradoza.sau ma rog.i-ai dat-o tustraight facehee hee

| Ghost a răspuns:

Algocalmin si paracetamol la gaina ba u esti distrus cu capul

| Sclipiciii a răspuns:

Eu cred ca va muri.Imi pare rau.Dar mai incearca

| swettylove a răspuns:

Eu consider ca i'ai dat prea multe medicamente, gandeste'te ca pentru un om in toata firea medicamentele pe care le'ai insirat tu acolo reprezinta o cantitate destul de mare dar pentru un biet pui...

| smileKiller a răspuns:

Cum sa-i dai unui pui paracetamol si algocalmin? ala moare creca pa maine saracu. laughing ce ii in capu tau? cati an ai? 10? oricum no mai duce mult...hee hee

| robertdaniel95 a răspuns:

Krek e indragostit...sau poate o fi d la radiatii laughing

| MissDeea a răspuns:

rolling on the floor Da-i si niste extasy!

| frumoasax22 a răspuns:

Buna sunt ana si am raspuns pentru tine am multe gaini acasa care nu pot sa merg au o boala asta este evident dar boala asta la gaini nu se poate remedia scuze dar asta e adevarul