| Funditza88 a întrebat:

Am vazut pe pet shop-uri online niste sprai-uri sau borcanele(ca cele de propolis) in care este un fel de parfum cu care dai pe locul unde vtrei sa faca nevoile catelul tau si asa pe el il atrage si asa unvata unde sa-si faca nevoile. Este adevarat?

Imi voi lua in curand un bichon maltez si am vazut ca cei albi din rasa toy fac niste pete pe la ochi.Cum pot sa le previn ( ce trebuie sa fac ca su nu apara si la cainele meu)?

Dupa cum am zis o sa imi cumpar un bichon maltez ( fetita). Ce nume i s-ar potrivi unui bichon maltez fata?

3 răspunsuri:
| angelicsin a răspuns:

Da "parfumul" respectiv functioneaza. dar as zice ca tot nu erste o solutie pentru o educatie corecta a animalului, astfel de produse sunt doar pentru a iti inlesnii munca tie si de a randament mai rapid, de asemenea daca o sa folosesti nisip special acela este deja inregnat cu un astfel de ""parfum""

despre petele de la ochi sincer nu stiu nimic dar as zice ca poti consulta un ghid de sanatate pentru rasa ta, se gasesc online destule si in engleza si in romana, cauta pe google, sau consulta un veterinar

nume... hmmmmmmmmmmmmmm

Freea, bella, Mel...

nu stiu nu ma pricep big grin

| Xtadelo a răspuns:

Intreaba veterinarul.

Alege de aici :
http://www.animale.ro/nume-de-caini

| Funditza88 explică (pentru angelicsin):

Mda parfumm( mai de graba solitie) ma rooogggg, cam ai dreptate mai ok sa o invat eu ca asa poate face mai bine. happy