Animalutul meu de casa preferat este pisicuta, dar conditiile nu imi permit sa tin o pisicuta in casa, si am ales sa tin doi papagali(perusi)sunt mai usor de ingrijit si nu necesita curatirea gainatului zilnic, si nu fac miros in casa, si imi ofera o companie si un cant placut...
Purcelul acela pe care-l plimba pe strazi cu emfaza americanul, nu-i stiu rasa exact.
Nu prefer sa am animale mari in casa (aici se includ cainii si pisicile)..., pentru ca am casa mica, desi n-am nimic cu animalele in sine. Pot sa zic ca prefer cainii. Totusi de avut n-am avut decat papagali de care ne-am atasat foarte mult. Oricum dintre animalele din casa - nu imi plac paianjenii, tantarii si mustele
Toate mi-ar placea, ca ma relaxeaza. Insa, unele si dauneaza sanatatii sau ceva de genul ... Eu am perusi
Bine... te referi la animalele de casa... ca nu as prefera (din animale):porcul, gaina etc, etc, etc.
Animalutzele mele preferate sunt perusii
am unul :X
iar cele pe care nu le prefer in casa sunt cainii deoarece fac mult deranj
Dintre animalele obisnuite care s-ar putea afla in casele oamenilor (excluzand porci, serpi, iguane, tarantule, maimute etc) imi displace pisica dar ador cainii
Am avut un hamster, 2 pui galbui, 1 rata, un papagal, 2 broscute testoase si 2 caini....nu va ingrijorati...nu pe toti odata
Tarantula serpi cei otravitor si musca dar ador pisicile si pesti si uni chini cum ar fi altau sut frumosi nu alti