Daca zici ca va ramane singur in casa iti recomand ciobanesc german deoarece el este mai linistit si mai calm, un husky are mai multa energie[o prietena de-a mea are si de cand si la luat ii lipseste jumatate de mobila]
Desigur un husky e mai frumos si mai dragut dupa parerea mea[nu zic ca ciobanescul e urat, si el e frumos], dar daca iti doresti casa intacta te sfatuiesc sa-ti iei un ciobanesc german.
Buna!
Pentru apartament iti recomand ciobanesc german, iar pentru curte iti recomand husky
Pa, pa.
Pai, eu iti recomand sa iti iei unul mic avand in vedere ca stai in apartament + il lasi si singur 5 ore. Iti recomand un Caniche (dar iti spun care parul foarte mare), un Puddel, un Papillon (acest caine chiar ca e potrivit pentru un apartament), Bichon, Chihuahua etc. Sunt atatea rase potrivite pentru spatiu restrans, si cu putin antrenament, o sa se invete si singur. Husky e o rasa care suporta foarte greu caldura, mai ales canicula asta. Sper ca te-am ajutat:*
Mai multe detalii gasesti pe www.animale.ro
(Fundita?:) )
Amandoi se fac foarte mari. nu`i recomand nici unu. ca sa il tii in casa. daca stai la casa iti poti lua sa-l tii in curte. recomand ciobanesc german husky`ul e mai mult de munte. gen. nu stiu. conteaza parerea ta dar ai grija
Marian_Giany_1992 întreabă:
Deniissel întreabă: