| CassieII a întrebat:

As vrea sa adopt o pisică. Mereu mi-am dorit să am o pisică și le-am iubit de când mă știu! love struck Cum le explic alor mei că eu răspund pentru orice lucru mai puțin plăcut provocat de "dânsa"? Efectiv nu mă lasă sufletul să o las din momentul în care s-a prins de piciorul meu. Acum sunt la o prietenă și am găsit o pisicuță în timp ce ne plimbam, acum aproximativ 10 ore. :3
Țin sa menționez faptul că ai mei iubesc animalele, dar nu sunt obișnuiți cu animale în casă.
Pe străzi nu o pot lăsa, mi se rupe sufletul!

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci, intrebarea e?

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Întreținerea unei pisici costă și ceva bani.
Trebuie litieră cu nisip special, boabe de mâncare, vaccinuri, deparazitare și sterilizare/castrare.
Partea de educație e ușoară, de câte ori face o prostie o "câțâi" și îi dai niște palme simbolice, neapărat la locul faptei. Cu cât o cerți mai clar și ferm, cu atât înțelege mai repede.
Pe părinți trebuie să îi convingi prin dialog.
Încearcă să obții un test, să băgați pisica respectivă câteva ore, apoi o noapte, etc. La mine așa s-a întâmplat, acum mulți ani.
Luam în casă un pui de pisică pe timpul zilei, iar noaptea îl duceam într-o magazie. Am plecat o săptămână la rude. Când m-am întors, pisicul răcise iar părinții îl țineau și noaptea în casă, ca să îi treacă... Și de atunci nu l-am mai dus la magazie, a rămas în casă.

| CassieII explică (pentru anonim_4396):

A 3-a propoziție laughing unde se termină cu "dânsa".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru CassieII):

Ce ma?!

| Anyta69 a răspuns:

Hei! Eu spun sa o păstrezi. Însă nu toate pisicuțele sunt cuminți mai ales daca este și pui. Lucrurile de valoare sentimentala daca sunt sparte sau stricate nu pot fii reparate,și dacă îi cumperi jucărie de zgâriat ai rezolvat zgariatul mobilei. Și cea mai nașpa parte din ați lua o pisicuță este moartea ei. Dacă o să o ții până când aceasta îmbătrânește o să ai un moment în care ți-se rupe sufletul,acela când moare,știu sentimentul. Mai ales daca iubești pisicile, sau animalele in general, in fine, oricum, dacă vrei să îți condvingi părinți să o accepte și tot odată cu ea faptul că o să ai responsabilitate pur și simplu cere o perioada. Adică le spui ca timp de 5 zile sa o țineți în casa și să vada dacă poți avea grija de ea și dacă ai responsabilitatea necesară pentru ea. S-ar putea sa o accepte daca vede că ai avut grija și de ea și de obiectele din casă, sau cum am făcut eu, m-am implorat de mama mea până mi-a acceptat-o in casa!?

| CassieII explică (pentru Anyta69):

Am mai avut o pisică și un câine după care am suferit… știu cum e sad