| Andreas07 a întrebat:

As vrea sa am pe cineva care sa îmi spună niște lucruri de baza in creșterea unei pisicuțe ca sa fie perfect sănătoasă și frumoasa și păreri personale chiar și de educație sau dresare de ce nu ????

Alimentație și produse benefice pentru ea de calitate buna, banii nu sunt o problema

Sa am pe cineva care sa îmi dea niște reguli clare, care sa nu lipsească.

Răspuns Câştigător
| alina2k18 a răspuns:

Pai trebuie dusa la veterinar sa o deparazitezi intern daca extern nu e cazu, poti face si tu asta dar daca e prima oara cand ai pisicuta mai bine la vet.
Deasemenea trebuie facut si vaccinul daca are varsta necesara.
In rest mancarica kitten - pliculete si uscat- aici sunt destule branduri fiecare cu mai multa sau putina proteina-carne, Hill's, ROyal canin, Orijen, Petkult, Canagan, Applaws.
Obisnuit s-o periezi, mai ales daca e cu blanita lunga sau semilunga;) o sa regreti mai tarziu daca nu o obisnuiesti de pe acum :D.
Cu dresajul e mai greu :)) ca sa zic asa dar impune-te in fata ei gen sa stie ca nu trebuie sa intre in toate camerele, i-ai si un sisal sa isi ascuta ghearele :D si de asemenea unghiute taiate de pe acum;) ca altfel patesti ca mine de stau 1 ora sa ii scurtez o unghie motanului :D asta daca e baiat bun si ma lasa sa indraznesc :D
Jucarioare - sunt o gramada de modele, casute din alea de pisici, sunt destule.
in rest iti mai zice veterinarul ce sa faci.
Ahh si sterilizare daca nu vrei pisoiasi, nu ii da pastile din alea pentru stoparea caldurilor- oricum o sa fie fun cand intra in calduri;)
Bafta si sa iti traiasca micuta felina;) sa te bucuri de ea, miowww :D

4 răspunsuri:
| Jessica1225 a răspuns:

Mai Bn îți iei un câine decât pisicuța. Nu știai ca pisicuțele sunt a lu dracu?

| Andreas07 explică (pentru Jessica1225):

Știu ce spui, doar ca nu am timp de câine. și nu sunt ale lui dracu laughing

| Anonima590 a răspuns:

Pai și eu o să îmi iau o pisicuța și am citit câteva sfaturi pe care ți le voi da și ție:
•Mancare-Aici depinde de pisicuță ce vrea sa mănânce, de exemplu poți să iei mâncare de la Whiskas. Daca e mică cumpără.i mâncare umedă, daca dorești să îi dai și uscată (bobițe) poți să umezești cu apă bobițele
•Ingrijire-Acest capitol este ft important:
1.Trebuie sa ii faci baie(nu ft des deoarece pisicile se spăl singure)
2.Trebuie curățați ochii, din cauza aceasta îți ofer sa iei de la farmacie ser fiziologic sau poți să folosești și apă călduță
3. Tăierea gheruțelor pentru mine nu este ceva ft important, daca vrei totuși să le tai, ai grijă, aceasta poate aduce la sângerare sau durere
4. Blănița trebuie sa fie cea mai curățicăhappyO periezi de 3 ori pe zi 15 min
•Deparazitarea-Este un lucru important să îți vaccinezi pisicuța,nu prea știu ce să îți spun despre acest lucru dar mai bine ar trebui să vb cu un medic veterinar
•Dresajul-Cu dresajul este mai greu,dar cu timpul ea o sa învețe tot ce e bine,iar la litieră te asigur că o să știe, dar dacă totuși nu vrea înseamnă că nu îi place unde se află litiera, ori nisipul este prea murdar, iar totuși dacă nu vrea mai bine te duci la un veterinar, poate are o problema
• Afecțiune-ca orice animal de companie are nevoie de atenție, joacă.te cu ea, cumpără.i jucării etc
Sper că ți.au fost de folos aceste sfaturi!
Funda?happy

| Andreas07 explică (pentru Anonima590):

Dacă as fi putut da doua funde cu siguranța primeai și tu una garantat, dar din păcate am dat-o alaltăieri când cineva raspunsese la fel ca tine cu toate detaliile folositoare, rămân sa îți mulțumesc foarte mult pentru tot ce mi-ai spus ☺️