Nu-i asculta pe astea! O poti dresa la orice varsta! Daca nu ma crezi, uita-te in fiecare seara la Cezar si cainii.Nu au 2 luni si tot ii dreseaza.
Sper ca te-am ajutat, si uite niste trucuri utile pentru caini ca sa zic asa:
1.Sezi
Ii spui ferm(nu inseamna ca trebuie sa tipi) ''Sezi!'' si ii apesi funduletul
Cand il l-ai apasat ii dai o gustarica(o felie de salam, biscuiti pentru caini.etc.)sau poti sa folosesti un clic pentru dresaj
2.Culcat
Din pozitia de sezi, ii iei labutzele si i le tragi spre tine spunand ''Culcat!''ferm si ii dai una din gustarelele mentionate sau apasand clicul.
Astea le stiu din proprie experienta si cu catelusele mele a dat roade(sunt rase diferite)Deci s-ar putea sa iti functioneze!
Succes!
Paa
^.^
Hey, cati ani are? Daca este mare nu o mai poti dresa deoarece ctelusi de la 2 luni se dreseaza! funda?
Da o poti dresa, dar depinde de rasa iar cu cat este mai mare cu atat va fi mai greu
Daca are 8 luni o sa fie mai greu sa o dresezi dar poti incerca, poti sa iti eie o carte de dresaj sau poti incerca sa ii gasesti cateva joculete prin care sa-si consume energia.Sa-ti Traiasca!
Da Antonia, e corect ce ai zis, dar Cezar are foarte multa experienta in legatura cu cainii.