Acum din moment ce a murit, nu mai conteaza cauza Dar imi pare rau, in medie, trebuia sa fete pana in 6-8 pui.Cred ca a fost prea mare efortul depus de ea ca sa-i nasca, si daca era frig, dupa aceea probabil a intrat in hipotermie
Imi pare rau pentru tineeee
Mai ales ca cine creste puii, si ii alapteaza? Iti zic, nu o sa mai traiasca prea mult acei pui!
Imi pare rau, nu am fost atenta, am vazut abia acum ca au murit si aia mici xD
Stiu cum e sa iti moara iepurasul.
Am avut si eu, dar a murit.
Intr-o zi cand tata era afara, s-a dus la ea sa se joace si i-a dat un bobarnac in nas, nestiind ca nasul este punctul sensibil.
Peste cateva ore mi-am dat seama ca picioarele din spate erau paralizate, neputand sa se mai miste. Cand am vazut-o am incremenit, imi era asa de mila.
Dar la putin timp a murit!
Scuza-ma ca raspunsul meu s-ar putea sa fie critic dar in nici un caz nu se duce o iepuroaica la cotocit ca sa fete! Nu stiu cine ti-a spus dar ai facut o prostie foarte mare sa stii! Poate tu stii cat timp dureaza pana fata o iepuroaica, asa ca gandeste-te sa nu se intample iarna! Astfel se va intampla ce ai patit. Deci fi NU TREBUIE SA APUCE IARNA!
Evident, aţi neglijat-o. Trebuia să-i asiguraţi condiţiile necesare, iar în cazul unor probleme, să aduceţi un veterinar.
Îmi pare rău...dar acum măcar veţi şti ce să faceţi pe viitor, ca tragedia să nu se mai repete.
Daca n-a facut culcus nu era pregatita de fatare, nu au murit de frig, ea a avut o boala.
Nsul este punctul sensibil? Ca eu am mai multi iepuri, peste 20. Bine dar am mai vazut ca se mai bat intre ei si se zgariau la nas.Si nu au patit nimic.
Da, nasul este. Al meu asa a patit cum am scris mai sus