| Fr3shb0y a întrebat:

Azi dimineata canarul meu nu avea nici o afectiune canta, zbura etc. Cand am ajuns de la scoala canarul avea la picior si la gat sange si se vedeau oasele nu putea sa zboare sau sa se miste dupa circa 1h a murit.Sant mai tare ingrijorat sa nu fi avut ceva boala si Doamne fereste sa iau si eu pentru ca am intrat in contact cu el.

7 răspunsuri:
| sweetjolly a răspuns:

Tu cu siguranta nu poti lua. Imi pare rau pentru el.

| SuntRomânDeTreabă a răspuns:

Saracu de el poate nu mai avea apa mancare sau ceva ia-ti altu daca vrei si ai mare grija cu el big grin

| IIII a răspuns:

In loc sa te gandesti la bietul canar, si de ce o fi fost ciopartit asa, tie ti-e frica sa nu te imbolnavesti de la el...Stai linistit ca nu patesti nimic.Probabil l-a atacat o pisica, sau cine stie ce alt animal..depinde unde il tineai.

| Fr3shb0y explică (pentru IIII):

Pai era pe geam iti dai seama ca mia parut foarte rau de el a murit la mine in brate dar pisica nu avea cum pentru ca era in colivie.

| IIII a răspuns:

Atunci nu stiu ce s-a intamplat...Am avut si eu papagali si unul a murit foarte ciudat.Am gasit o gramada de pene in colivie, cred ca erau aproape toate penele pe care le avea.Si papagalul nicaieri...Usita era inchisa si in colivie nicio gaura o_0 Nici macar sange nu am gasit.

| Fr3shb0y explică (pentru IIII):

Thooamne feri iti dai seama ce urat poate sa fie cand vezi ca se chinuie si nu ai ce sa ii faci ca sa ii salvezi viata aiureah rau mersi pentru ajutor apreciez happy.

| thestorm a răspuns:

Si eu am avut un papagal care dupa 5 ani fara nici o problema a, murit fara sa imi dau seama ( era intact)