| LuciaCristina1996 a întrebat:

Acum cateva luni am gasit pe camp un catel alb, frumos, dar singur, parasit si plin de paraziti.L-am luat acasa, l-am deparazitat si vaccinat.Noaptea trecuta, la ora 00:00, cand au inceput focurile de artificii, a iesit din casa si speriat a fugit pe camp si nu s-a mai intors.L-am cautat si aseara, si astazi peste tot si nu l-am gasit.Credeti ca se va mai intoarce?crying

Răspuns Câştigător
| FanSims a răspuns:

Daca s-a atasat de tine si cunoaste locul unde e casa ta, cred ca se va intoarce.Anul trecut catelusa mea a fugit in noaptea de revelion tot pentru ca s-a speriat si s-a intors dupa 2 zile.Si tot de cateva luni o aveam.

14 răspunsuri:
| Silvica76 a răspuns:

Daca era pisica sigur venea, dar caine, nu stiu, depinde de cat de tare s-a speriat!

| georgedanielc a răspuns:

Cautal in continuare, sper sal gasesti

| unknownn a răspuns:

Sincer,nu!

| gggggggggggg a răspuns:

Daca s-a atasat de casa si de tine se intoarce, dar incearca sa-l cauti si sa-l strigi pe nume, saintrebi lumea si in special cauta-l pe unde l-ai vazut ca a fugit, in special uita-te in locurile unde e mai liniste acolo cu siguranta s-a adapostit

| shinelikeastar a răspuns:

laughing))))))))))))))))))NU

| LiviuuuXD a răspuns:

Da,cred ca se va mai intoarce. Trebuie doar sa il cauti

| LuciaCristina1996 explică:

Va multumesc celor ce mi-ati raspuns si ati incercat sa ma ajutati, o sa va tin la curent daca se intoarce Micky, iar celor care ati raspuns doar de dragul de-a raspunde va rog, nu va bateti joc de suferinta mea!

| ooolifeoolol a răspuns:

Ar trebui sa-l mai cauti putin, poate rogi pe cineva sa te ajute.Incearca prin preajma locurilor unde l-ai gasit, dar si prin locurile mai neortodoxe.Cine stie pe unde s-a dus. Poate s-a pus pur si simplu prin vreun tufis, sau colt de pajiste, padure, s-a ghemuit si sta acolo pur si simplu.Cateii se panicheaza si de multe ori cand fac asta se pun intr-un loc si pur si simplu asteapta acolo.Ma indoiesc ca stie el drumul inapoi, daca este doar un catel. Sper sa-l gasesti.pa

| melisafdv a răspuns:

Cainii in conditii de genu' trebuie sa fie inchisi intr-o cusca, normal ca se sperie, doar l-ai gasit, nu l-ai crescut, eu zic sa-l cauti pentru ca nu se intoarce singur.

Răspuns utilizator avertizat
| LuciaCristina1996 explică (pentru MaRiaSmilee):

Imi pare rau!

| ioanax2004 a răspuns:

Fa-ti o lista cu locurile unde putea pleca si oprestete cate o jumatate de ora infiecare loc aseazate pe pamant si strigal.

| LuciaCristina1996 explică:

Nu s-a mai intors...Si l-am cautat mult...sad crying sad crying

| LuciaCristina1996 explică (pentru FanSims):

S-a intamplat o minune! De dimineata s-a intors! Nu a slabit foarte mult si nici nu are paraziti.Va multumesc tuturor pentru. ajutor!happy happy happy happy happy happy