| Miu_Stefan_1999 a întrebat:

Ajutati-ma! Azi eram la scoala si ma jucam si am luat tricul unei fete in gura si apoi mi-a cazut dintele si nu se misca! Va rog! O sa mai creasca?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca era dinte de lapte.da, iti va creste unul permanent in locul lui.dar daca aveai deja dinte permanent..nu ti va ma creste altul in loc..va trebui sa te duci la stomatolog sa ti pună un dinte. sper ca te am ajutat!

9 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Mi-a cazut dintele si nu se misca?

unde, pe jos nu mai mișcă?
câți ani ai?

| LiveWhileWereYoung a răspuns:

Daca acela a fost dinte de lapte, da, o sa iti creasca, dar daca ti s-au schimbat dintii, nu prea are cum

| minrest a răspuns:

Dintele de lapte, poate sa iti creasca cel definitiv stramb, asa ca du-te la dentist. Dar tu ce credeai ca se intampla, ca ramai cu tricoul in gura, si ea in maiou? Something has to give!

| JackR a răspuns (pentru minrest):

Ai facut engleza cu acelasi profesor ca Viorica Dancila?

Bula
| Bula a răspuns:

Ma tem ca s-a intamplat putin altfel...
Ai muscat in tricoul fetei, ai primit un pumn, ti-a cazut dintele, iar acum tu esti cel care nu se mai misca (aproape deloc) si pui prima intrebare, confuza.

| minrest a răspuns (pentru JackR):

Doar vezi ca e o litera. Stiam dictonul si nu stiam sa fac infinitivul lung? Tasta.

| JackR a răspuns (pentru minrest):

Era o gluma, ce naiba!

| minrest a răspuns (pentru JackR):

Da' chiar ca vorbeste Viorica o engleza, zici ca a montat-o singura din frizona, norvegiana si franceza.

| SweeT200383 a răspuns:

E intrebare pusa doar asa