| Ionas_Cosmin_1995 a întrebat:

am 17 ani.as dori foarte mult sa ma duc in legiunea străina franceza.stiu ca vi se pare o prostie dar vreau sa merg.sunt ambitios si cu un pshihic puternic.doar ca am o problema mica de tot.am o "boala cronica"ca sa zic asa.se cheamă psoriazis.nu is afectat asa de tare.pot sa il tin sub control dar trebuie sa ma fac cu o crema cam vreo 3 zile (doar seara) si durează cam 2 minute sa ma fac. boala nu ii contagioasa.si nu imi afectează deloc psihicul sau etc..as vrea doar sa stiu daca am sanse cu boala asta sa intru in legiune.mentionez ca m-am informat foart bine despre acest domeniu siteuri etc.dar nu am găsit nimic despre boli etc laughing... vreau răspunsuri concrete.si fără misto-uri.Dau funda celui care imi explica cel mai bine.happy

Răspuns Câştigător
| minrest a răspuns:

Dragul meu, nu vad unde ar fi prostia, Legiunea e cea mai buna infanterie din lume, doar nu or fi ei prosti si civilii neinstruiti destepti. Vezi ca eu cunosc un legionar care acum e bodyguard pe 1000 de lei lunar. Din pacate nu cred ca te primeste, pentru ca boala ta iti afecteaza imaginea. Pentru Legiune sunt in perspectiva in special misiuni de mentinere a pacii. Nu da bine ca o maimuta sa observe ca Diavolii cu Ochi de Peste veniti din Marile Sudului sufera de boli de piele pe fond nervos. E doar o parere.

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| AnonymousSSR a răspuns:

Ai sanse foarte slabe, gen 3%

| Skilline2012 a răspuns:

Nu inteleg de ce vrei sa te duci sa lupti pentru alta tara... vei fi tratat rau acolo, crede-ma, printre straini. Mai bine inroleaza-te in Armata Romana.

| minrest a răspuns (pentru Skilline2012):

Mare dreptate ai. Cine vrea sa lupte, sa lupte pentru tara lui, sub steagul nostru. Soldatii romani au adus avantaje tarii in ultimii ani, si au luat si bani. Sa traiasca baietii care tin deschisa soseaua spre Kandahar si toti militarii romani.

Întrebări similare