| Snowa a întrebat:

Bună!
Am adoptat azi un pui de pisica si am văzut ca are purici. Ce fac?
Mulțumesc.

Răspuns Câştigător
| NatiNatalia10 a răspuns:

In nici un caz nu îi pune zgarda pentru ca fiind pisica ea se catara pe garduri se baga pe sub tot felul de lucruri si se poate agata si spânzura. Eu am avut o grămadă de pui de pisica, si încă foarte mici si le-am pus picături de purici doar ca am pus jumătate cat la un adult sau chiar mai puțin. Si a doua zi după ce le-am pus am mai văzut un purec pe unul si i-am mai pus si nu a pățit nimic.Eu le -am pus o soluție numita Parakil pentru câini si pisici. Scria sa pun 2 picături la un kg si eu am pu o picătură la pui (aveam 7 pisoiași). poți sa îi pui orice solutie pentru purici doar sa nu fie cumva doar pentru câini si sa le pui pisicilor. Eu am făcut asta si i-a căzut parul in zona aceea, vai ce frica mi-a fost ca va muri, dar nu a pățit nimic. Si sa nu le pui solutie de aceea albastră pentru ca e foarte puternica si nici praf de purici sau sprei pentru ca ea se linge si sa nu pățească ceva.

8 răspunsuri:
| Seewk_Skrool_1985 a răspuns:

Cumpara-i curea anti purici, du-o la veterinar acolo o da cu 1 spray anti purici ala costa ceva ca sa o dea ei ma rog. sau iti cumperi tu unul costa 15-20 lei dar nu stiu cat de bun e. si mai e varianta cu picaturi tot de la veterinar.

| silemihai94 a răspuns:

Cumpare solutie impotriva sau dul la un veterinar

| Icpet a răspuns:

Du-o la veterinar pentru o deparazitare si intreaba de zgarda anti purici, fiindca nu toate sunt bune. Deparazitarea e in jur de 20-30 de lei si sunt niste picaturi puse pe ceafa

| Snowa explică (pentru Seewk_Skrool_1985):

Da, dar e pui. Nu o sa pățească ceva?

| Seewk_Skrool_1985 a răspuns (pentru Snowa):

Nu, n-are nimic.

| Cricy a răspuns:

Zgarda antipurici e buna dar dacă e mic o sa ai probleme! Iti zic ca al meu a avut o iritatie urâtă! Mai bine du-l sau du-o la veterinar!

| farfuriaverdex a răspuns:

Intreaba la farmacia veterinara de o solutie pentru deparazitarea externa a puilor de pisica, cel mai bine ar fi sa il duci sa il deparaziteze ei.

| Icpet a răspuns (pentru Snowa):

Du-te la vet mai intai si iti va recomanda o zgarda potrivita. Deparazitarea nu are nimic. Au facut iepurii mei la trei luni si n-au avut nimic. Se pun picaturile in asa fel incat sa nu ajunga la ele sa le linga