Nu ai inteles bine! Nu poti sa-l localizezi dupa acel cip.Cipul contine datele de identificare ale animalului. Varsta, rasa si istoricul medical al cainelui vor fi trecute in baza de date; apoi datele de contact ale stapanului (nume, adresa, numar de telefon). Cipul nu are o baterie ca sa emita si un semnal de identificare ca sa-l poti cauta pe GPS.Cipul foloseste doar unde radio de joasa frecventa, intr-un cuvant nu il poti urmarii, il poti IDENTIFICA si atat.
Cum se cheama cipul? Firma producatoare. Trebuie sa aiba un site unde il poti vedea. Nu doar cauti pe Google " Grivei localization" Medicul veterinar nu ti-a dat o brosura? Scrie in ea. Daca nu, suna-l maine dimineata si intreaba-l.
Matusa mea a vorbit cu cineva si a spus ca a introdus codul pe facebook dar nu a mai intrebat unde l-a introdus si eu singura nu ma descurc.
PS: Multumesc ca ai inteles despre ce e vorba, nu am formulat intrebarea bine tinand cont de celelalte raspunsuri.
In Romania nu sunt acceptate asemenea cipuri, sunt doar de identificare cele de care ai mentionat tu s-au dovedit in timp daunatoare, ar scurta viata animalului cu cativa ani.