| MeryM a întrebat:

Buna!
Am avut o pisica cu 2 pui in varsta de 2 luni jumate.Am dat mamica alt cuiva si am pastrat puii.Credeti ca ii afecteaza cu ceva?

7 răspunsuri:
| Ecaterina2016 a răspuns:

Nu era mai usor sa castrezi mamica ca sa nu mai faca pui decat sa o pasezi altcuiva careia ii va face alti pui ce vor fi pasati din nou sau aruncati ca niste gunoaie? Ce e asa greu sa castrezi o pisica costa 100 lei-120 lei? Puii sunt mici si aveau nevoie de mama lor. Daca ai femela printre pui sa o sterilizezi la 6 luni ca sa nu faca alti pui nedoriti.

| Ωmega a răspuns:

Cu tot respectul, ce ai facut tu e ca si cum ai vrea sa iti faci un sandwich cu branza si rosii dar ai aruncat painea si pe urma te intrebi daca sandwich-ul va fi afecatat de aceasta mutare. Evident ca sunt afectati la varsta aceea asa cum si tu ai fi fost afectata daca la 2 ani jumate mama ta ar fi plecat de acasa definitiv si te-ar fi dat in grija altora. Invatati sa fiti mai responsabili cu animalele de companie, caci ele nu se nasc si traiesc doar pentru amuzamentul nostru. Cum a spus si Ecaterina, sterilizeaza pisica femela din pui daca este una si te-as sfatui sa incerci sa iei mama lor inapoi, desi este tardiv acum pentru ca la pisici dar si alte animale, daca intrerupi aceasta legatura intre ele la varsta aia frageda, legatura este pierduta si de regula nu prea se mai reface.

| Whaity a răspuns:

Practic după 2 luni s-ar opri din alăptat dar pana la șase luni trebuie sa fie învătați sa se cațere... Ce fac pisicile, i-ați pisica înapoi (măcar pana fac pui 6 luni) si NU O CASTRA tu chiar ai lua acest dar pe care i la dat mama natura esti deștept stiu ca o sa faci ce trebuie;-)

Răspuns utilizator avertizat
| MeryM explică:

M-am gandit ca daca dau mamica puilor e echivalent cu faptul ca dau puii...adica am mai citit pe internet si puii se pot despartii de mama pe la 2 luni...

| AnnaMarrya1000 a răspuns:

Pui o sa se obisnuiasca in cateva saptamani cam 2 sau 3
eu zic sa te gandesti daca ii pastrezi pe amandoi sau doar unu...
ei o se obisnuiasca ca si Mita mi-a nascut si i-am dat pui la 2 luni fara cateva zile, ei no sa duca dorul mamei sale fiindca sunt 2 se iau unul pe celalalt, daca ei cresc mari pe la 6 luni si vrei sa dai pe un puiut la atcineva o sal afecteaza dar fara mami cand esti o sa se desparta, si incearca sa-i dai lapte pentru copii micii (bebelusi)
Sper ca te-am ajutat si plz FUNDA
si nu afecteaza inca odata

| AnnaMarrya1000 a răspuns (pentru Whaity):

Cataratul,maraitul si alte chesti sunt din instinct