| Silyca a întrebat:

Am citit multe despre rasa de caini golden retriever, insa nu prea am inteles cum sa-l dresez.Cine-mi poate da cateva sfaturi?

Răspuns Câştigător
| Prince_Amir_1995 a răspuns:

Se dreseaza foarte usor ca si ceilalti caini se dreseaza cu o recompensa intai ii dai o bucatica de carne dupaceea ii spui sezi si ii faci un semn cu mana, daca nu intelege il apesi usor pe partea din spate si cand se v-a aseza ii dai alta recompensa, asta trebuie repetata pana catelul prinde.Si restul comenzilor la fel cu bucatica de carnita sau chiar bobite intotdeauna foloseste si niste semne specifice din maini pentru sezi poti folosi mana verticala, pentru a relua la pozitia normala mana orizontala si tot asa trebuie sa lucrezi foarte mult.Prima data invatal sezi, dupaceea sa ajunga la pozitia normala, culcat, si incearca-l sa il inveti musca, cheamati un prieten si pune-l sa il atace, rasa Golden este o rasa care ii face rau violenta.Sa iti traiasca!

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai golden retriever am avut si eu e o rasa foarte desteapta le place apa ca sa stii si ca sa il inveti de exemplu sa se aseze te duci in spate si il apesi usor pe fund si daca intelege ii dai o recompensa, o bucata de ceva ce ii place lui(carne de obicei la cainilaughing )
sper ca te-am ajutat

| alexandra13131718 a răspuns:

Pai il pui sa faca de mai multe ori un lucru inteligent gen 'sa stea in 2 labe' si ii dai recompensa un biscuit ceva.winking

| prisacarul56 a răspuns:

Pai daca ai citit multe despre retrieveri, sti ca sant in continua miscare, am unul in vecini si rar am mai vazut un catel sa alerge atata.Ti-as recomanda un dresaj specializat inceput cam de la 6 luni.Singur iti va fi greu.

| Silyca explică (pentru prisacarul56):

Mersi,am citit ca pe la 4 luni sa incep plimbarile ca se invete sa mearga la pas.Tu ce crezi ca recompensa sa fie data dupa comanda sau inainte?

| prisacarul56 a răspuns (pentru Silyca):

Invata-l cu lesa cat mai devreme, cateva minute pe zi, asa ca o joaca, la 4 luni nu vei mai avea probleme.Nici o recompensa inainte.Va deveni un mic tiran.Sa-i cumperi cateva jucarii sa aiba piticu activitate si-apoi papa si somnic.Ai curte sau stai la bloc? Ca atunci se schimba socoteala.Si inca ceva.Comenzile le dai cu voce ferma dar fara a ridica vocea prea mult sa nu-l bagi in sperieti, ca apoi iti sta numai sub pat, sau ascuns. Ofera-i o vorba buna, un gest de dragalosenie si vei primi inapoi inzecit.Sa fii fericit cu piticutul tau si bafta multa.Mare atentie la sanatatea lui.Vaccinuile facute la timp.

Stau la curte.

Daca stai la curte e OK, are cat de loc pentru sprinturi.Sa aiba cel putin un loc umbrit in curte pentru al feri de arsita verii, apa la discretie.Si cumpara-i cateva jucarii, sa aiba ocupatie. Daca-i mai pui si o mica piscina in curte nu-l mai scoti din apa.In orice caz ti-ai gasit ocupatie nu gluma.Servus si bafta.

Multumesc de tot ajutorul dat, mi-ai fost d emare ajutor! Mai am o problema tot vad peste tot pe net samsari de caini si mi-e teama sa nu iau vreo teapa si dupa sa moara puiul.Mi-ai putea spune un site de incredere sau mai multe sa decid intre ele?

Iarta-ma Silyca dar cu asta nu te mai ajut.Nu vreau sa te am pe constiinta.Si nu stiu de ce ai nevoie de un site neaparat, cand poti cumpara lunar reviste dedicate cainilor.

Salut,eu mai am un caine care are aproape 2 ani si este tinut in lant il mai lasam liber cateodata. Oare nu o sa fie vreun conflict de gelozie intre caini sau asa ceva, daca goldenul il las mereu liber?