Ai putea sa lasi cusca in apropierea copacilor unde crezi tu ca este. S`ar putea sa-i fie foame si sa se intoarca in cusca. Oricum, nu e sigur ca functioneaza, dar din pacate un papagal nu este o pisica sau un caine pe care`l poti striga. Ai putine sanse sa-l mai prinzi. Ideea e sa ai rabdare si sa-l urmaresti (daca mai e acolo). Am vazut si cazuri de acest gen, cu final fericit deci, nu`ti pierde speranta. Ma rog pentru tine si sper ca ma vei anunta si pe mine daca il prinzi... Multa bafta!
Pai draga mea,ma tem ca vei ramane doar cu un papagal. Exact asa mi s-a intamplat si mie. Unul a iesit,fiindca l-am lasat pe balcon cu tot cu cusca si am ramas cu unul, eu una am lasat cusca tot afara si am legat usita custii sa nu uasa celalalt dar nu a venit, ai putea incerca si tu asa daca nu nu prea ai ce faceImi pare ft rau...stiu cum e :*Succes, sper sa vina inapoi!
Buna!
Imi pare rau, dar chestia e ca nu trebuia sa-i dai drumu afara. Puteai doar sa aerisesti camera si apoi sa-i dai drumu cateva minute sa zboare.Mie teama ca nu cred ca o sa-l poti prinde.Incearca sa-l cauti si i-a niste mancare, mei sau ce mananca ei si ademeneste-i.Desi cred ca e in zadar.
Bye!
Eu am umblat aproape toată ziua după el, e într-un copac înalt și nu are nici o sansa