Sa chemi un veterinar pentru a vedea ce se intampla.Fiindca, cred si eu ca, cainele e speriat si nu prea cred ca a fost tantar. Daca ti la cainele tau ai chema un veterinar si ar fi cel mai bine! Bafta!
I-al si du-l repede la veterinar ce mai astepti... ai grija de el succes amandurora
A fost muscat in casa sau in afara? Daca in afara(in curte/parc) atunci am o intrebare sa-ti pun:Ce naiba cauta cainele de 3 luni afara cand lui ii trebuie un vaccin pentru a sta afara, acel vaccin facandu-i-se la 4 luni! Cat despre viespe, ai urmarit-o? Viespile daca raman fara ac mor ceea ce e mai grav caci acul cu venin ramane in pielea animalului, daca viespea nu a murit e mai bine.Dar trebuie sa dezinfectezi acolo rana, sa pui compresii pana cand poti sa-l duci la veterinar(de preferabil mai repede fiindca e si micut).Nu am vrut sa par rautacioasa la inceput, dar uneori din cauza noastra se intampla asa ceva si ar trebui sa ne gandim, mai ales daca noi am vrut acel animal(ca-i caine, ca-i pisica, ca-i hamster)
Si daca e tantar sau albina? pentru ca nu am fost acasa si cand m-am intors l-am gasit cu bale la gura si plangea.ce pot s fac ca nu ma lasa s pun mana p el k da s muste ce pot s fac te rog ajuta-ma