Nu am un animal de casa sau experienta dar cred ca cel mai bine ar fi sa separi femela de pui. Ai putea si sa intrebi medicul veterinar ce ar putea fi. Din cate stiu eu, hamsterii nu sunt canibali...
Buna! Cel mai recomandat este sa ceri sfatul unui vererinar URGENT, pana nu-i mananca pe toti. Ce trist (( Suna la orice cabinet veterinar si cere sfaturi cu siguranta te vor ajuta. Succes!
Hey...Foarte aiurea faza.Si eu am un hamster(femela) dar niciodata nu am patit chestii de genul asta! Adica oricum hamsterul meu nu a fatat niciodata pentru ca de fapt niciodata nu a ramas gravida deoarece atunci cand am pus-o cu un mascul ei in loc sa-si faca "treburile" s-au batut si erau foare agresivi asa ca nu am mai incercat niciodata sa o mai pun in cusca cu un mascul.Totusi din cate stiu eu hamsterii nu se mananca intre ei. Probabil ca hamsterul tau si-a mancat puiul deoarece ii era foame si nu mai avea mancare asa ca a fost nevoit sa-si manance propriul pui! Totusi poate ca din alta cauza a mancat puiul.Mai bine ai separa mama de puisori pentru o vreme(pana ce mai cresc puii)ca sa nu ii amnance si pe ceilalti.Eu iti recomand sa consulti un veterinar si ai sa afli mai multe detalii.Iar in cazul in care vrei sa renunti ori la mama ori la pui mai bine pastreaza puii!Sper ca te-am ajutat! Oricum mult succes !
Ba da eu am mai auzit cazuri in care mama sia mancat puisori fie de foame fie pur si simplu...cred ca ai pus mana pe ei. Caci nu e bine daca pui mana pe ei chiar de la 3 zile asa de micuti isi vor,, pierde" oarecare un fel de miros si atunci mam ii va manca mai bine nu te atingeai de ei...si daca nu te-ai atins nu stiu ce sa zic fie de foame fie ca s-a speriat, s-a speriat ca ii ei puii si ii mananca la fel ca iepuri sper ca alta data sa nu mai facoi greseala asta si sa ai mult mai mare grja de mamica si si de puisori bafta in rezolvarea problemei
Acest lucru poate fi posibil daca ai pus mana pe pui iar ea sa nu-i recunoasca mirosul!
ce naspa am si eu 2 hamsteri dar n-am patit asta niciodata, si nici nu vreau sa patesc! cel mai recomandat lucru este sa o separi pe mama de pui in caz ca iar vrea sa mai manance unul!
Ai sunat la un cabinet veterinar ca sa stii ce faci cu restul de pui? Daca ii poti separa de mama? Suna acum. Bafta!
Ca l-ai atins.
N-ai cum sa ai grija de ei daca nu are grija femela de ei vor muri.
Nu-l l-am atins deloc. Acum are 3 pui. Si sunt de 5 zile puii, acum ma mir ca nu-i mai omoara
Spune-mi si mie te rog ce s-a intamplat pana la urma ca sunt in aceeasi situatie
Pana la urma am aflat care este problema. Nu i-am dat apa, si mancare la timpull potrivit. Am mai ramas doar cu trei pui. nu i`a mancat. Pana la urma i-am dat pe toti.