Dacă l-a furat cineva şi nu locuieşte prea departe, cu prima ocazie revine acasă. Eu am un câine care la 4 luni a fost 'împrumutat' de cineva. După câteva zile l-am auzit făcând scandal în faţa uşii. Îţi dai seama ce bucurie am avut.
Sper şi căţelul tău să revină acasă, dacă nu măcar trăieşte cu speranţa că acesta e bine iar cei la care se află îi acordă toată dragostea.
Catelul meu e disparut de un an si ceva.Crede-ma am plas si eu pe nesaturate.
Se spune ca atunci cand cainii isi doresc sa moara, pleaca de acasa sau cand sunt in calduri.Al meu a disparut, l-am cautat in tot orasu.nici nu mai stiu de el daa e viu sa mort sau unde o fi
Va multumesc pentru. raspunsuri din fericire l-am gasit:*, imi pare rau pentru. cei care nu si-au gasit animalutul de companie, raspunsurile mi-au fost de ajutor:*:*
De ce nu pui afise pe strada cu catelul pierdut unde iti scrii strada, nr de tel etc si daca ai pune o poza cu el sau il poti descrie
acum nu stiu daca ii bun raspunsul meu dar sper ca te-am ajutat ca de cat
oricum te inteleg pentru ca si eu cand aveam 6 ani mi-a fugit catelul de acasa si l-am cautat peste tot dar nu l-am asa de trist am fost si am plans dupa el dar ce rost mai avea ca nu l-am gasit de atunci dar catelul ala imi era foarte drag sa stii