| madaluhsha a întrebat:

Am nevoie de incurajare! Catelul meu a plecat de acasa si are decat 9 lunisad, pur si simplu a iesit pe strada si atunci cand am vrut sa-l chem in casa nu l-am mai gasit, l-am cautat peste tot, dar nu l-am gasit! Si cand ma gandesc la el, oare ce patit, spuneti-mi si mie nu stiu ceva ce ar' putea sa ma consoleze pentru ca am plans o gramada si nu pot sa ma opresc, in concluzie vreau sa-mi spuneti ceva ce ar' putea sa ma consoleze si daca vi s-a intampla si dvs. lucru' acesta pana acum (si daca l-ati mai gasit)! Scz. stiu ca nu e o intrebare asa de importanta, dar am nevoie de consolarecrying

4 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Dacă l-a furat cineva şi nu locuieşte prea departe, cu prima ocazie revine acasă. Eu am un câine care la 4 luni a fost 'împrumutat' de cineva. După câteva zile l-am auzit făcând scandal în faţa uşii. Îţi dai seama ce bucurie am avut.
Sper şi căţelul tău să revină acasă, dacă nu măcar trăieşte cu speranţa că acesta e bine iar cei la care se află îi acordă toată dragostea.

| Chocolate a răspuns:

Catelul meu e disparut de un an si ceva.Crede-ma am plas si eu pe nesaturate.
Se spune ca atunci cand cainii isi doresc sa moara, pleaca de acasa sau cand sunt in calduri.Al meu a disparut, l-am cautat in tot orasu.nici nu mai stiu de el daa e viu sa mort sau unde o fisad

| madaluhsha explică:

Va multumesc pentru. raspunsuri din fericire l-am gasit:*, imi pare rau pentru. cei care nu si-au gasit animalutul de companiesad, raspunsurile mi-au fost de ajutor:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce nu pui afise pe strada cu catelul pierdut unde iti scrii strada, nr de tel etc si daca ai pune o poza cu el sau il poti descrie
acum nu stiu daca ii bun raspunsul meu dar sper ca te-am ajutat ca de cat
oricum te inteleg pentru ca si eu cand aveam 6 ani mi-a fugit catelul de acasa si l-am cautat peste tot dar nu l-am asa de trist am fostsad si am plans dupa el dar ce rost mai avea ca nu l-am gasit de atuncicrying dar catelul ala imi era foarte drag sa stii