| alinapflore a întrebat:

Am nevoie de voi. Mi-am luat un hamster care este femelă în urmă cu 1 lună. iar ieri mi-am luat şi un mascul. Ce aş putea face să îi împrietenesc deoarece se bat.

5 răspunsuri:
| Ada78 a răspuns:

Esti sigura ca e mascul? Daca vrei sa ii imprietenesti trebuie sa ii lasi impreuna si sa ii desparti cand se bat.Problema este teritoriul. Data viitoare sa ii iei deodata.Ca sa nu se mai bata.Multa bafta.

| alinapflore explică (pentru Ada78):

Sunt foarte sigură că este mascul. Îi despart dar masculul când se apropie femela de el începe să scoată nişte sunete ciudate ca şi cum s-ar teme de ea. Iar ea apoi îl bate.

| Ada78 a răspuns (pentru alinapflore):

Pai ar trebui sa iei doua cusi de acelea de sticla transparenta sa ii desparti, si asa se pot vedea.Probabil ca se vor bate in continuare dar poate se vor obisnuii impreuna. Daca ii vei imprietenii se vor imperechea si vor face pui.Pot face pana la 20 de pui.De obicei nu se nasc atatia pui dar uneori se mai intampla.

| alinapflore explică (pentru Ada78):

I-am despartit doar să se poate vedea si mirosi fara să se poata bate

| Ada78 a răspuns (pentru alinapflore):

Bine ai facut.Si eu am hamster dar nu m-am confrutat cu astfel de probleme.Imi voi intreba o colega care se pricepe mai bine la hamsteri.Imi poti spune rasa (Sirian auriu, chinezesc, roborovski etc.)?