Probabil nu-i place acest nume, strig-o cum ii place, sau strig-o mai des prin casa, poate se va obisnui cu acest nume.
Ai nevoie de niste recompense ( nu mancarea de zi cu zi, ceva mai special )... las-o sa se joace si din cand in cand arat recompensa si strig-o pe nume... fa asta zilnic de cateva ori
Dacă spui intruna ''Lola'', se obișnuiește atât de tare, încât nici nu te mai bagă în seamă, i se va părea normal că tu spui mereu același lucru, și de aceea nu e atentă la tine.
Încearcă s-o strigi, să-i atragi atenția, iar dacă vine la tine, dă-i o recompensă în timp ce-i spui ''Lola''.
Mult succes.
Eu mi-am invatat cainele foarte usor (intr-o zi sau doua). Trebuie sa stai la cam 2 metri de caine (maresti distanta pe parcurs, dar pentru inceput e perfect)si sa ai in mana mancare pentru caini sau alt ceva care ii place. O strigi numai pe nume si ii arati mancarea si i-o dai cand vine. Dupa un timp poti doar sa o mangai. Faci asta de mai multe ori, poate te mai ajuta si alti membri ai familiei (ca sa stie sa vina si la altii) si in cateva zile va invata.