anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o femela Ciobanesc Caucazian, are 5 ani si este in acea perioada a femelelor cand umbla cu stiti voi...Acum un an ni s-a intamplat sa sara gardul la vecina si sa ii manance gainile,acum ne-am asigurat si am urmarit o sa vedem cand ii incepe perioada,am legat-o si ceea ce este de mirat nu cu un lant subtire ci ditamai lantul,a reusit sa scape intr-o noapte,tata enervat a doua zii a inceput sa-i faca un "țarc" unde sa o inchida acolo,eram pe balcon si ma uitam la ea s-a urcat pe casuta ei unde doarme si a sarit din tarc,tata era afara si cand a vazut o ca vine in viteza s-a pus in fata ei,dar dintr-o data devenise foarte agresiva mai sa-l muste.El s-a enervat si a spus ca daca continua sa mai distruga atat tot o sa o dea la o stână,dar eu nu vreau, are vaccinurile mereu facut.Inainte cu greu putea sa sara gardul fiindca este destul de inalt,acum doar isi ia avant si sare pe strada, desi nu vreau sa o las sa sperie vreun copil sau om sau sa sara sa muste.Este ca intr-o transa, ce ii pot face? Nu vreau ca tata sa o dea de acasa...

4 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Răspunsul e foarte simplu: se cheamă castrare și nu are nimic dăunător, dimpotrivă. În cel mult zece zile e ca nouă, dar mult mai liniștită.

| AliceFirea a răspuns (pentru mihai69):

Ne-am gandit, inca de mica sa-i facem asta.Dar tot vina tatalui este fiindca nu a vrut.A vrut sa poata face pui fiindca acestia sunt destuli de buni la pret si a fost nebunia lui dar...

| mihai69 a răspuns (pentru AliceFirea):

E totuși un câine, nu o fabrică, sa vrei să facă bani...
Vorbește cu maică-ta și aliați-vă să mergeți cu potaia la veterinar.
Baftă!

| darrio2007 a răspuns:

Este in calduri. Asa va face pana ii va trece.