| amy3semj1405 a întrebat:

Am o intrebare in legatura cu 8 martie. Inca de acum 2 luni ii tot cer mamei inca un caine labrador sau beagle, eu mai avand un lup, dar nu a vrut( zicand ca nu sta sa gateasca pentru 2 caini). In urma cu 2 saptamani am inceput sa ii arat filmulete pe youtube cu catei malamut de alaska. Ea s-a indragostit total de rasa asta, iar mie imi plac la nebunie. Intrebarea ar fi daca de 8 martie sa ii fac cadou un malamut? Nu e genul sa nu iubeasca animalele (avand in vedere ca mai am o pisica persana) dar s-ar putea sa fie putin manioasa ca am luat un caine. Intr-adevar poate malamutul e mai mult un cadou pentru mine decat pentru ea dar... ma pot descurcapt ca lupul l-am tinut la apartament pana la 8 luni, apoi l-am dus la curte unde o sa ma mut( dar malamutul vreau sa il tin in apartament pana ma mut). Si inca o intrebare malamutul e un caie cat de cat bun de paza? Nu vreau sa aud ce scrie si pe net pentru ca la paza are 2 stele din 5. Mi-as dori sa aflu din experiente proprii sau din auzite. Ms mult.

5 răspunsuri:
| hottweet a răspuns:

Daca vrei sa-i faci un cadou placut nu-i lua malamut laughing. Is superbi intr-adevar am si eu unul dar te chinui foarte mult cu ei straight face, si foarte dificili. Bine depinde...

| hottweet a răspuns:

A da, nu sunt buni la paza happy nici husky-ii.

| Căţeluşa_5424 a răspuns:

Nu cred ca e cea mai buna idee sa ii daruiesti un malamut caci totusi e o fiinta. Da ii ceva simbolic. malamutii nu suporta viata la apartament deaceia ar fi mai bine sa discuti cu ea sa iti eie unul de ziua ta dupa ce te muti.

| amy3semj1405 explică:

Oricum dupa ce ma mut voi mai avea un caine, dar eu il vroiam acum pentru ca mie imi place sa il plimb si cu ocazia asta mai ies si eu din casa.

| cainiderasa a răspuns (pentru hottweet):

Husky-ul da