Sper ca am inteles bine ceea ce ai spus. Uita-te cu atentie in blana(si in fata si in zona umflata), vezi daca are o urma mica ca o intepatura/zgarietura (de regula ceea ce ai descris tu este o punga de infectie ). Palpeaza zona aceea, daca este moale (se simte ca un lichid, o gelatina) atunci este vorba de o infectie (ceva a muscat-o, intepat-o/zgariat-o). Trece destul de repede cu antibiotic Synulox (5-7 zile) si local se da cu Mibazon unguent. Daca la palpare acea zona este foarte tare, mergi cu ea la medic. Sper sa-ti fie de ajutor raspunsul meu.Multa sanatate pisicutei tale.
Zona nu este foarte tare la palpare.
Am observat ca se intinde de-a lungul sânilor ei pe partea stanga.
Inseamna ca este datorita lactatiei , deci este exclus sa aiba infectie . Stai linistita, este normal sa aiba asa.Eu ma gandeam ca este in spatele labutei, nu pe zona mameloanelor.Asa au toate pisicutele si catelusele cand au lactatie .
E posibil chiar daca nu mai alapteaza? Adica pisicutilor nu le mai da sa suga fiindca sunt maricei si mananca singurei
Dureaza destul de mult pana se mai retrage ceea ce ai vazut tu (este un fel de vena/canal prin care vine lactatia, odata ce avut pui, nu se retrage definitiv). Deci stai linistita pisicuta ta este ok.Iti dau un sfat (am experienta in cresterea animalutelor), castreaz-o.Necastrata risca sa faca piometru, tumori mamare, decalcifiere si multe alte probleme de sanatate.
Iti multumesc mult. M-am linistit. Eram agitata. Imi pasa enorm de ea si de cei micuti.
Ma bucur ca am putut sa te ajut . Oricand doresti si mai ai nelamuriri, putem vorbi pe privat .Iti doresc o seara frumoasa