Poate s-a înțepat in gard, mi s-a întâmplat.și mie un lucru asemanator cu un fost câine de al meu, însă acesta era energic și s-a înfipt cu capul in gard, nu a murit, dar din cauza loviturii a făcut atac cerebral și a orbit. Cine știe ce s-a întâmplat cu biata ființa, îmi pare nespus de rău pentru pierderea ta! Știu cât de dureros este.
Cineva i-a dat otrava... te ai bine cu vecinii? latra noaptea? etc.
stiu ca e foarte usor sa omori un caine, cu o chestie care se gaseste foarte usor la magazin (nu o sa spun ce), iar un caine enegetic si jucaus nu moare cu sange la gura de la o zi pe alta
Nu avea in ce gard sa se înțepe. Îmi pare rău pentru cățelul tău.
Am niște vecini pe strada de sus cam răi și cu copiii care se joaca pe strada, nu ii lasă să facă gălăgie deloc. Iar cățelusa mea lătra ziua doar când cineva trecea pe la poarta sau vedea pisici, caini prin curte. Noaptea la fel, când auzea gălăgie. Ce îmi pare mie rău este ca nu am deocamdată camere de supraveghere, așa puteam vedea ce s-a întâmplat.
Prin gardul din spatele curții unde este și gradina se poate arunca, într-adevăr mai greu, dar se poate. Totuși, treaba cu aruncatul chestiilor cum ar fi otravă care ar putea fi fatala nu e exclusa. Îmi pare rău că nu am camere de supraveghere
Da, deh, eventual unele care sa nu se vada
eu am dat peste cat de usor se omoara un caine, cand am vrut sa omor unul, singura data in viata cand, chiar am vrut sa fac ceva rau, pentru ca, IDIOTII de vecini, au "salvat" un caine vagabond de la un adapost de animale, apoi il lasau singur toata ziua in curte si urla toata ziua chiar sub fereastra mea
adica, chiar urla, nu latra, nu scheuna... in engleza e howl:
https://www.youtube.com/watch?v=Zkki8cvALrE
si urla asa de tare ca imi trebuiau casti cu muzica la maxim ca sa scap, nici macar doape in urechi nu ma ajutau
insa m-am tot intors, si reintors, ca nu aveam chef sa il am pe constiinta, si pana la urma, cred ca alti vecini au facut scandal (eu stateam acolo fara acte si nu puteam face scandal)
M am gândit și eu la asta. Vom adopta un cățel zilele astea și voi pune camere de supraveghere, nu vreau sa pățesc iarăși ce a fost cu cățelusa trecuta.