Multumesc mult de sfat, asa o sa fac. Am mai auzit de inca un antiparazintant (extern) se numeste ACTVYL. l-ai folosit cumva la pisicile tale? De aceste doua solutii mi s-a zis la farmacie si intreb poate sti mai multe.
Acum m-am uitat pe linkul pe care mi l-ai trimis. si solutia este pentru caini. nu face nicio problema pisicilor?
Multumesc frumos de informatii, o sa iti urmez sfatul. Dar mai am o intrebare ca vad ca ai pisici si esti mai informata. si eu am acasa mai multe pisici si motanul cel mare e in calduri si nu as vrea sa il castrez pentru ca medicul veterinar mi-a spus ca de obicei la motanii castrati exista riscul de blocaj renal, mai ales ca pisicile mele nu beau suficiente lichide si nu stiu de ce. Ce mi-ai putea recomanda sa ii dau la motanul meu sa scape preventiv de calduri? Exista ceva sprayuri sau medicamente pentru asa ceva gen anticonceptionale? Nu imi place sa vad cum se chinuie mai ales ca se abtine ca stie ca nu e voie.
Iti multumesc mult pentru tot ce mi-ai spus. O sa tin cont de tot. Multumesc inca o data :*
anonim_4396 întreabă:
kencarson întreabă: