| DorrySweet51 a întrebat:

Buna, am o nelamurire. Am fost astazi pana la farmacia veterinara si am cerut antiparazitant extern pentru pisici. Vanzatoarea mi-a recomandat "FRONTLINE" dar ma-a intrebat daca am mai multe pisici acasa. Nu am stiut de ce intreaba dar pana la urma am zis ca da si ea mi-a sugerat Frontline pentru caini mari in caz de am mai multe pisici ca solutia o pot imparti la cate pisici am acasa. Mi-a spus ca din solutia pentru caini mari pot sa te pun la 8 pisici dar am intrebat-o daca este o diferenta dintre cele doua solutii dar ea a zis ca nu. Inainte de a cumpara vreau sa va intreb pe voi, poate ati folosit la pisicile au cainii vostri. Ar merita sa iau o solutie de caini pentru pisici? nu le fac vreun rau ca subsatnta sa fie diferita in functie de animal?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
6 răspunsuri:
| DorrySweet51 explică (pentru Violleta2022):

Multumesc mult de sfat, asa o sa fac. Am mai auzit de inca un antiparazintant (extern) se numeste ACTVYL. l-ai folosit cumva la pisicile tale? De aceste doua solutii mi s-a zis la farmacie si intreb poate sti mai multe.

Acum m-am uitat pe linkul pe care mi l-ai trimis. si solutia este pentru caini. nu face nicio problema pisicilor?

Multumesc frumos de informatii, o sa iti urmez sfatul. Dar mai am o intrebare ca vad ca ai pisici si esti mai informata. si eu am acasa mai multe pisici si motanul cel mare e in calduri si nu as vrea sa il castrez pentru ca medicul veterinar mi-a spus ca de obicei la motanii castrati exista riscul de blocaj renal, mai ales ca pisicile mele nu beau suficiente lichide si nu stiu de ce. Ce mi-ai putea recomanda sa ii dau la motanul meu sa scape preventiv de calduri? Exista ceva sprayuri sau medicamente pentru asa ceva gen anticonceptionale? Nu imi place sa vad cum se chinuie mai ales ca se abtine ca stie ca nu e voie.

Iti multumesc mult pentru tot ce mi-ai spus. O sa tin cont de tot. Multumesc inca o data happy :*