anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o nimfa care o depus oua fara un mascul de aceeasi rasa. M-am documentat putin si am aflat ca ouale facute fara un mascul nu sunt fertile. Nu exista nici o posibilitate sa iasa macar un pui?

Răspuns Câştigător
| T7uk a răspuns:

Poate iese un hibrid cine stie? Ce specie e masculul? Femela le cloceste sau nici nu se uita la ele?

| anonim_4396 explică (pentru T7uk):

Pai nimfa e femela iar masculul e un perus. Dar nu cred ca au facut ei 2 un ou. Totusi Coco( nimfa) sta pe ou si isi petrece o mare parte din timp clocind. Mama mea e foarte pesimista si spune ca e imposibil sa iasa un pui daca nu a avut un mascul de aceeasi rasa. Dar speranta moare ultima!

| T7uk a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai au iesit niste hibrizi din soimi cu ulii, porumbel calator cu gugustiuc si multe altele.Si nu vad care ar fi problema sa nu iasa ceva

| anonim_4396 explică (pentru T7uk):

Bine. Auzi, sa stii ca-mi place mult optimismul tau.

9 răspunsuri:
| UnicornsAreLove a răspuns:

Poate iesi si unul jumi juma ca doar magarul+iapa=catar si tot au mai fost de astea.Dar poate oul nu e facut si cu ajutorul perusului asta inseamna ca ea a facut un ou gol.Ar trebui sa il mai lasi sa ne anunti daca iesa sau nu ceva daca il paraseste sau nu.La papagali indiferent de e gol sau cu pui ei au grija de el.

| anonim_4396 explică (pentru UnicornsAreLove):

Da, pai au trecut cam 20 si ceva de zile si nu a iesit nimic, oricum acum are 4 oua, si dupa ce l-a depus pe ultimul, dupa vreo patru nu a mai stat pe ele. Imi pare rau ca nu vor iesi pui, dar macar stiu ca Coco e fata.

| Alinutza25 a răspuns:

Din pacate nu,deoarece este egal ca si cum le-ar depune singura (se mai intampla cateodata),asa ca daca dresti pui incearca sa o dai la un mascul din aceias rasa(nimfa),daca nu ai poti sa cumperi unul din patshop (spune-mi din ce oras esti si iti voi recomanda unele bune),sau da anunt pe net ca doresti imperechere a papagalilor, specifici rasa si orasul si optional daca vrei neaparet gratis monta, desi o sa gasesti mult mai repede daca platesti o mica "taxa". Sper ca ti-am fost de folos. Fundita?

| Iuliiiiii a răspuns:

Ba da. dar din pacate doar 1... Funda

| Giulia97Anna a răspuns:

Nu este imposibil am si un perus care tot asa a patit dar n-a scos nici un pui, este imposibil, trebuie si un mascul

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Merci tuturor, dar am ales raspunsul cel mai satisfacator mie.