Poate iese un hibrid cine stie? Ce specie e masculul? Femela le cloceste sau nici nu se uita la ele?
Din pacate nu,deoarece este egal ca si cum le-ar depune singura (se mai intampla cateodata),asa ca daca dresti pui incearca sa o dai la un mascul din aceias rasa(nimfa),daca nu ai poti sa cumperi unul din patshop (spune-mi din ce oras esti si iti voi recomanda unele bune),sau da anunt pe net ca doresti imperechere a papagalilor, specifici rasa si orasul si optional daca vrei neaparet gratis monta, desi o sa gasesti mult mai repede daca platesti o mica "taxa". Sper ca ti-am fost de folos. Fundita?
Nu este imposibil am si un perus care tot asa a patit dar n-a scos nici un pui, este imposibil, trebuie si un mascul
Pai nimfa e femela iar masculul e un perus. Dar nu cred ca au facut ei 2 un ou. Totusi Coco( nimfa) sta pe ou si isi petrece o mare parte din timp clocind. Mama mea e foarte pesimista si spune ca e imposibil sa iasa un pui daca nu a avut un mascul de aceeasi rasa. Dar speranta moare ultima!
Pai au iesit niste hibrizi din soimi cu ulii, porumbel calator cu gugustiuc si multe altele.Si nu vad care ar fi problema sa nu iasa ceva
Poate iesi si unul jumi juma ca doar magarul+iapa=catar si tot au mai fost de astea.Dar poate oul nu e facut si cu ajutorul perusului asta inseamna ca ea a facut un ou gol.Ar trebui sa il mai lasi sa ne anunti daca iesa sau nu ceva daca il paraseste sau nu.La papagali indiferent de e gol sau cu pui ei au grija de el.
Da, pai au trecut cam 20 si ceva de zile si nu a iesit nimic, oricum acum are 4 oua, si dupa ce l-a depus pe ultimul, dupa vreo patru nu a mai stat pe ele. Imi pare rau ca nu vor iesi pui, dar macar stiu ca Coco e fata.