Sal iepuras! eu zic ca ai putea sai dai drumul. dar e si periculos trebuie inchise toate ferestrele...asa nu ar putea sa mearga nicaieri eventual cand nu e acasa mama. tatal tau te lasa? daca ai noroc si te lasa tata cand mama lucreaza toata ziua. papagalul poate sta in casa toata ziua sper ca te-am ajutat. si incearca varianta de a lua note bune ( daca esti la scoala ) sau ajut-o sa primesti rasplata. si poate te lasa. si am scpus varianta daca nu e acasa. dar sa nu te parasca tata . sper ca te-am ajutat. fundita?
Faci ceva treburi prin casa. Ii arati cat de bine te descurci la scoala si ii promiti ca daca te lasa sa o lasi libera vei curata tu dupa ea. Bafta!
Buna! si eu am un papagal si la inceput mama nu a vrut sa ma lase sa imi cumpar zicea ca miroase urat etc, dar am primit unul de ziua mea si acum chiar ii place foarte mult de el, ii dau drumul prin camera dar nu il las mult vreo 30 de minute si nu face mizerie, se pune pe dulap.si pe umarul meu, nu face mizerie, mai incearca sa o rogi pe mama ta poate te va lasa. sper ca ti-am fpst de ajutor.
Buna! si eoo am 2 papagali si nici pe mine nu ma lasa mama sa le dau drumul. insa, intr-o zi, m-am dus la ea si i-am zis ca au nevoie de miscare si am rugat-o sa ma lase sa ii dau drumu si i-am promis ca o sa ii dau drumu numai intr-o singura camera si ca o sa curat eu dupa ea. si mi-a acceptat propunerea. incearca si tu! baftaa!:X:X:X:X:X:*:*:*:*
Este foarte bine ca ei sa faca miscare, poti incerca sa ii oferi mai multe informatii despre ei si nevoile lor, si sa o faci sa ii placa, uite ceva info papagali perusi
Vad ca nu a postat si link-ul http://animaledecompanie.info/papagali-perusi/reproducerea-perusilor.html
Deniissel întreabă: