Ascunde-o cumva sa nu se vada si gata, gasesti tu o solutie si nu spune ce e acolo
Ai internet, nu? https://www.olx.ro/oferta/cusca-transport-pisici-IDcShxc.html#e82a68ef57
Pai si atunci? Suni la dispecer pentru taxi, daca comenteaza ii explici frumos ca nu are dreptul sa refuze cursa si ca o sa ii faci reclamatie, simplu.
Eu am i-am platit unui prieten benzina pana la veterinar si inapoi cand pisica mea a fost bolnava. Stiu prin ce treci. Si la mine in oras este la fel. Nimeni nu te ia in masina cu animale, chiar daca sunt in cusca. Ai outea incerca sa pui o patura peste cusca si sa te urci in taxi in spate, fara sa ii spui soferului ce ai acolo. ( asta merge doar daca pisica ta nu e galagioasa si nu te da de gol).
Sper din suflet sa gasesti o solutie si sa isi revina pisicuta ta?
Am sunat și doamna de acolo s-a enervat foarte tare că am sunat sa reclam
Da? Trebuia sa ii spui foarte frumos ca o sa suni la OPC - sau sa si faci asta. Plus de asta, mai exista si presa, care moare dupa povesti cu taximetristi care fac nasoale. Nu sintem in Coreea de Nord, foloseste-ti drepturile!
Asa fac si in Bucuresti taximeTRISTII, cu pisic in cusca te refuza. Am intalnit unul acum multi ani de era alergic si numai gandul ca are pisoiul pe bancheta din spate il facuse sa lacrimeze si sa ii curga nasul dar m-a dus acasa cu motanul.
La uber e ok.
Otherwise eu merg cu busu cand duc motanul la tuns
In rest nu mai anunta ca ai pisica atunci cand faci comanda la taxi.
Nu mai spune ca ai pisica, cand faci comanda
dupa care, cand intrii in taxi intrii repede
apoi il filmezi
si daca nu vrea ii spui ca nu iesi din taxi, sa cheme politia
moment in care o sa ai un proces verbal in care se va scrie negru pe alb ca a refuzat sa te transporte cu pisica
dupa care ii faci plangere la politie si opc... SI la proteve, antena1, prima, etc... sa ii traiasca afacerea dupa aia!