| billyșorr a întrebat:

am si eu o intrebare: am un amstaff de 8 luni si nu e agresiv cu cainii, nu fuge de ei, dar cand se apropie de ei se miros si gata. Imi puteti da niste sfaturi?

Răspuns Câştigător
| Rocsid a răspuns:

Pana la 2-2, 5 ani asa sunt toti..sunt prieteni cu toata lumea. dupa varsta asta o sa inceapa sa devina posesiv.Nu incerca sa il bati sau sa il provoci la scandal pentru ca iti faci rau tie si sunt caini foarte razubunatori.Tu doar ofera-i cat mai multe iubire si sa aveti o conexiune puternica ntre voi si iti garantez ca nimeni nu o sa poata pune mana pe tine.

9 răspunsuri:
| 6Anonim9 a răspuns:

Si care-i faza? Tu ai vrea sa-i bata sau ce? Nu inteleg.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Tu trebuie sa-l inveti. Cand te intalnesti cu un om pe strada sari la bataie, il musti, ii rupi hainele, si cainele vede ce trebuie facut.

| K0sti a răspuns:

Si ce ai vrea sa faca? S.e.x in grup?

| NoFeelings a răspuns:

Numai sa nu devii și tu la fel că psihopatii care consideră că, câinii cu potențial agresiv sunt mașini de ucis. Nu cred că ai vrea unu agresiv cu câinii, de să meargă o fetița cu un bichon pe lângă tine și să il sfâșie, Că așa ai avut tu chef să il inveti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cainele e ok, tu ai probleme.
Poti sa incerci cateva sedinte la psiholog ca sa-ti scoata ideile astea din cap.

| billyșorr explică (pentru Rocsid):

Mulțumesc pentru răspuns, bănuiesc ca tu ai caine si ca de aia ai inteles ce vreau sa zic, spre deosebire de ceilalti!

| billyșorr explică (pentru 6Anonim9):

Nu, doar ca nu vreau sa am un caine pampalau, asa cum probabil ai tu, dar ma indoiesc sa ai!

| Rocsid a răspuns (pentru billyșorr):

Mda..ciobanesc german..Si are 2, 5 ani si cand cineva e in afara teritoriul lui latra si maraie si e cel mai fioros.dar cand imi intra musafiri in casa ii pun sa stea jos sa fie calmi si sa nu se sperie de el ca e cuminte..si dupa nici 5 minute toata lumea e topita dupa el cand vad cat e de cuminte si ascultator.
Spor cu dresajul si pupaceala!

| 6Anonim9 a răspuns (pentru billyșorr):

Am 3 caini, tinere. Nu stiu ce intelegi tu prin pampalau. Oare e pampalau ala care sare la bataie sau ala care e pasnic? Anul trecut mi-am adus inca 2 caini (un teckel si un metis de marimea unui teckel), dar acasa mai aveam un caine de talie mare. Cand l-am lasat liber pe ala mare in timpul plimbarii la tara, ma asteptam sa-i alerge sau ceva, dar nimic. S-au imprietenit acolo, iar cand i-am dus acasa, pe teritoriul cainelui cu o posesie mai mare, pentru ca e mare si mai "vechi", nu i-a batut, nici macar nu i-a marait, decat cand se apropiau de mancarea lui. In rest se joaca impreuna 2 catei de talie mica cu un dulau de talie mare, fara sa se bata. Crede-ma ca nu sunt pampalai, am adus odata un bichon la ei ca sa se joace, (cainele cel mare era inchis), dar atata l-au marait si l-au hartuit, voiau sa-l muste, fiindca era pe teritoriul lor (noroc ca l-am tinut in brate). De oameni nu mai vorbesc... Sa nu cumva sa fie cineva in cuete fara sa fiu si eu.
De obicei cainii nu ataca daca sunt pe teritoriu neutru. Deci e normal sa nu se bata sau sa maraie la cainii de pe strada. Ar fi o problema daca ar face-o. Eu ti-am spus foarte clar ca nu inteleg intrebarea, nu era nevoie sa-mi pui la indoiala cunostintele sau posibilitatea de a detine caini. Crede-ma ca am mai multa experienta in aceasta privinta decat tine. Succes si numai bine!