Dul la veterinar si ar trebui dresat dar costă un dresor special de cîini. Veterinarul iti va da adresa unui dresor, iar pentru alergie daca îi mai revine tot el iti va da tratament si iti va spune ce tip de mincare i se potriveste cîinelui tau.
Am fost recent cu el la veterinar! chiar în urma cu doua săptămâni i-am făcut vaccinul antirabic plus cel de parvo.
cât despre alergie i-am luat boabe din acelea scumpe de la advence premium special pentru dermatita singura lui problema sunt purici și prostul obicei cu mersul în direcția gunoiului
Ia spune,lesa este legata pe el cu ham,adica acela pe sub burtica,piciare etc?
Aici ai gresit,acel ham,cand cainele te trage, este pentru el o provocare,si el din instinct va cauta sa tot traga,si mai tare etc.
DECI schimba sistemul cu o banala curelusa,zgarda in jurul gatului,stransa cat sa nu poata el singur sa scape etc.
Astfel,cu zgarda,orice tentativa sa de a te trage unde vrea el,se va termina cu gatuirea lui,si cum prost nu este,va intelege repede cine este stapanul,adica tu,pur si simplu,si imediat in o zi, doua va intelege ca s-a terminat cu trasul, cand practic iti impunea el, ce directie sa alegi etc.
O simpla atentionare verbala si, smuncesti usor zgarda, si el va intelege ca nu are ce cauta acolo etc.
Curand vei avea un catel supus si ascultator.