Poti sa demonstrezi ca esti capabila sa ai grija de el si esti responsabila, sau poti sa pui toata ziua melodia asta http://www.youtube.com/watch?v=bYxv2rpTdg4 data tare la maxim (tortura) :D
Bafta!
Mersi mult laptopbun! O sa incerc metoda si o sa pun melodia al maxim mersi P. S. E super melodia o sa ii iau telefonul si o sa ii o pun si in telefon si ca ton cand o suna cineva si la tata la fel
Fa'te utila in casa, ajut-o la curatsenie si spune-i ca ai fi foarte responsabila si chestii din astea. Eu am 2 caini, printre care unul e pichinez... si sta afara singur fara mine
Sugestie: da-i fundita lui laptopbun.
Si asta pentru ideea geniala cu melodia.
Deci.Gandeste-te ca eu am in casa doi dogi. 80 de kilograme fiecare. Te gandesti la ce munca de convingere am fost supusa? primul lucru.Bate apropouri de genu ce frumosi sunt chiuaua, ar fi fain sa am unu, pune un poster in camera...toate treptat nu dintr-o data. Da exemple de prieteni care au un patruped. Apoi pui intrebarea soc:"mama am dreptul de a ava un chiuaua?" raspunsul poate fi "da" atunci e rezolvat ei in cazul in care e "nu" ei bine situatia devine si mai complicata.Lipeste poza pe frigider, si innebuneste-o, adu catei de afara si hraneste-i demonstreaza ca esti responsabila.eu am facut-o si uite: m-am facut cu doi dogi care mananca mai mult decat tot neamu la un loc succes