anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o pisica,care de sarbatori,am lasat-o cam singura, o saptamana.Cand am venit acasa, am gasit-o diferita.Ea era foarte rece,nu statea la mangaiat,dar de cand ne-am intors acasa,vine si doarme cu mine,sta la mangaiat,dar miauna incontinuu si are burtica umflata.Ea nu e grasa,mananca, se joaca.Dar are burtica cam umflata, si sigur nu e de la mancare. a mai patit cineva asa? Ma ingrijoreaza.

8 răspunsuri:
| Daniel_Mircea_1994 a răspuns:

Poate este infometata.saracutza.......casa era incuiata cand ai plecat? poate a venit cineva si a otravit-o.sau cel mai posibil cineva a gasit-o pe afara si a batut-o.dar burtica umflata e doar pentru ca nu a mancat.sau pentru ca a mancat.nu neaparat de ingrasat.si eu am pisica mea am plecat pana la ziua cuiva si cand m-am intors am gasit-o ca pe a ta.dar nu a avut nimic.totusi eu am dus-o la veterinar.si nu iti ia bani.se uita un pic la ea.deci in final vreau sa iti spun sa nu te ingrijorezi deoarece nu este nimic grav.

| CristinasiVlad a răspuns:

Buna.
Spre binele pisicii ar trebui sa o duci la doctorul veterinar. Succes! si sanatate pisicii

| AnaMariiaa a răspuns (pentru Daniel_Mircea_1994):

Iti dai seama ca i-am lasat mancare prin toata casa si apa si nu a intrat nimeni.Si stau la bloc. sigur nu a iesit afara. Si ce a zis medicul veterinar? A mea are burtica umflata si e moale.

| MrAnonymus a răspuns:

Pisica era infometata. Pisica sa atasat de tine si nu vrea sa o mai lasi singura pentru ca nu ii place, de aceea incearca sati arate dragostea ei.In legatura cu burtica ei mai bine ai merge cu ea la medicul veterinar si el va sti mai bine ce are si ce sa faca.

| MrBlue a răspuns:

Probabil s-a ingrasat, la cata mancare i-ai pus, pisicile nu stiu cand e stop la mancat, si mananca pana nu mai pot. Dar cel mai bine stie veterinarul.

| paul55 a răspuns:

Salut pai daca mananca se joaca dar are burta umflata inseamna ca sa mai ingrasat sau este balonata de la mancare si eu as zice sa o duci la veterinar.

| Daniel_Mircea_1994 a răspuns (pentru AnaMariiaa):

Am vb k doctorul veterinar si a spus ca nu e nemk grav si ca va trece cu timpul.deci nu te ingrijora. pupiciii tie si pisicii

| AnaMariiaa a răspuns (pentru Daniel_Mircea_1994):

Da,multumesclaughing