Ok in primul rând e animal. Animalul niciodată nu o sa miroasă a chanel. In al doilea rând toti cățeii care nu au certificat de pedigree e clar ca nu sunt rasa 100% pura. In al 3-lea rând un câine sau orice animal este un suflet, când îl ai in casa ta el depinde de tine, devine un membru al familiei. Nu cred ca aspectul e atât de important. Da-i doar boabe și nu mâncare gătită, câinii nu au voie mâncare gătită gen resturile voastre, de acolo și probleme cu respirația urat mirositoare. Cel mai indicat și ești obligat prin lege sa îți sterilizezi cățelul care nu are pedigree. Deci fa bine și du-l la veterinar, întreabă veterinarul când considera el ca îl poate steriliza. Fa-i toate vaccinurile și ai grija de el, nu îți bate joc. Un câine nu e o jucărie, e o responsabilitate și crede-ma ca lucrurile astea minore pe care le expui tu aici nu se compara cu iubirea unui patruped pentru tine.
Am raspuns la intrebarea cu blana la cealalta intrebare. Pot sa te intreb si eu ceva? A luat cumva cateii din Bucuresti? Si ai cumva in jur de 12 ani si stati in Turnul Severin? Si cumva mai aveti o pisica? Daca nu inseamna ca te-am incurcat cu altcineva.
1) intra in calduri la aproape 1 an (10 luni sau poate putin mai devreme)
2) Oricarui animal ii pute gura, ori ii iei pasta speciala cu care il speli pe dinti (dar de obicei nici alea nu miros bine) ori incerci dentastix sau cum se numeau. Cum am zis, nu cred c-o sa miroasa bine vreodata gura. Degeaba ii dai cu parfum daca e murdara si pute, intreaba veterinarul la cat timp o poti spala, noi ne spalam cainele odata la 2-3 saptamani si nu prea pute, nu il dam cu parfum totusi