Da ii poti taia blana,nu pateste nimic, o sa ii creasca la loc. Daca vrei il poti duce la frizer de caini, il face frumos foc!
Da, taie`l cu incredere pentru ca e incomod si pentru el. Blana creste la loc. Iti spun asta ca detinator a 3 ciobanesti.
Esti ca noaptea. Blana aia creste acolo de cand a aparut rasa asta pe Pamant si ii ofera unele simturi pe care tu le distrugi taindu-i blana aia... La ce dracu' se baga omu' in viata animalelor?
Alzeimer ce ai? mie nu prea imi place cum ii sta, de acea vreau sa eu tai
Daca nu sti despre ce vorbesti nu comenta. Blana cap, ochi trebuie taiata pentru ca incomodeaza cainile, desi nu e recomandat in timpu`l iernii.
Prin zona ochilor nu i-o taia! Sa-r putea sa pateasca nu mai stiu ce legat de-o boala.Dar daca tot tii mortis, da, potis sa i-o tai dar foarte putin.In legatura cu capul...acolo poti sa i-o tai cu incredere, dar sti ceva, Winter is comming!
Da.Poti sa il tai dar ai grija sa nu tai prea multa balana si apoi sa ramana chel.
Gasesti cativa posesori de ciobanesc pe www.cosmopet.ro
Ei sunt in masura sa iti dea mai multe sfaturi.
Intra si creeaza-i un cont.
Salut! Cel mai recomandat ar fi sa-i tai parul dar nu prea mult. doar cat sa nu-i mai intre in ochi. Mai mult l-ar putea afecta.