Daca ii pui mancare de caini indiferent de ce o fi, doar sa fie pentru caine si nu ii mai faci moftul de a-i da mancarea gatita ai sa vezi cum foamea il duce la farfuria lui si se va adapta necesitatiilor.
In primul rand renunta la conserve.definitiv.eu am avut o gramada de probleme cu catelul meu din cauza conservelor.incerca sa ii dai royal canin, purina sau acana..sunt putin mai scumpe dar bune.si nu cred ca le-ar refuza pe acestea.sa ii dai si ardei sau morcovi fierti.si de slabit s-ar putea sa aiba viermisori si de aceea nu asimileaza mancarea.du-te la farmacie si i-ai pastiluta de viermisori.se numeste biheldon si e cea mai buna.iar daca are viermisori ii mai dai iar peste 2 saptamani.dar trebuie sa te uiti at cand face treaba mare daca are.pt ca cum ii dai pastila imediat va si elimina viermisorii.
Eu cred ca ar trebui sa ancepi cu mancare pentru catelusi, iar treptat sa renunti la mancare de catelusi si sa treci la mancarea pentru catei de 5 luni si tot asa pana ajungi la varsta lui pentru a se obisnui.
Mersi de raspuns
Imi dai funda?
Deniissel întreabă: