Eu cred ca ar trebui sa ancepi cu mancare pentru catelusi, iar treptat sa renunti la mancare de catelusi si sa treci la mancarea pentru catei de 5 luni si tot asa pana ajungi la varsta lui pentru a se obisnui.
Daca ii pui mancare de caini indiferent de ce o fi, doar sa fie pentru caine si nu ii mai faci moftul de a-i da mancarea gatita ai sa vezi cum foamea il duce la farfuria lui si se va adapta necesitatiilor.
In primul rand renunta la conserve.definitiv.eu am avut o gramada de probleme cu catelul meu din cauza conservelor.incerca sa ii dai royal canin, purina sau acana..sunt putin mai scumpe dar bune.si nu cred ca le-ar refuza pe acestea.sa ii dai si ardei sau morcovi fierti.si de slabit s-ar putea sa aiba viermisori si de aceea nu asimileaza mancarea.du-te la farmacie si i-ai pastiluta de viermisori.se numeste biheldon si e cea mai buna.iar daca are viermisori ii mai dai iar peste 2 saptamani.dar trebuie sa te uiti at cand face treaba mare daca are.pt ca cum ii dai pastila imediat va si elimina viermisorii.
Deniissel întreabă: